ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είσαι άνω των 40; Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά κουρέματα για σένα


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2023

Είσαι άνω των 40; Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά κουρέματα για σένα
Splash Ideal Images
Το να βρεις το ιδανικό κούρεμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά εμείς σου έχουμε τα ωραιότερα αν είσαι πάνω από 40

κουρέματα δεν έχουν όριο ηλικίας και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Η προσωπικότητα και το προσωπικό στιλ είναι εκείνα που καθορίζουν το hair cut που μπορείς να επιλέξεις και πάνω από όλα να νιώθεις εσύ άνετα! Βέβαια, σύμφωνα με τους hair experts υπάρχουν ορισμένα κουρέματα που ταιριάζουν περισσότερο και κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 40. Άλλωστε όσο μεγαλώνουμε θέλουμε να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο στο καθημερινό styling και ένα κούρεμα που μπορείς να το «διαχειριστείς» εύκολα είναι το ιδανικότερο.

Τα μαλλιά άλλωστε είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας και όπως έχουν δείξει αρκετές έρευνες όταν κάποιος μας συναντάει για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που του μένει από την εικόνα μας, είναι το στιλ των μαλλιών.

Αν λοιπόν είσαι άνω των 40 και ακόμη αναζητάς το τέλειο κούρεμα για εσένα, δες τα στιλ που σου ταιριάζουν, σύμφωνα με τους ειδικούς:

1. Κοντό καρέ

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

To κοντό καρέ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το look σου δείχνει πιο girly.

2. Pixie

Jenny.Gr

Tο pixie hair look χαρίζει ένα κομψό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό μάλιστα με αφέλειες ή φράντζα συμβάλλουν στο να φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό το πρόσωπο.

3. Curtain Bangs

Jenny.Gr

Τα curtain bangs είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο vintage hairsyle, που είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 70 και ολοένα και περισσότερες γυναίκες, διάσημες και μη, το υιοθετούν καθώς γλυκαίνει το πρόσωπο.

4. Φιλάρισμα

Jenny.Gr

Το έντονο φιλάρισμα δημιουργεί ένα πιο ανέμελο hair look.

5. The Shag

Jenny.Gr
Instagram/@Billie Eilish

Οι ανέμελες αφέλειες και το φιλάρισμα στα μήκη είναι τα χαρακτηριστικά του κουρέματος αυτού, το οποίο πρώτη φορά είδαμε τη δεκαετία του 1970 στην Farrah Fawcett συνεχίζει να κυριαρχεί και να είναι μια φρέσκια επιλογή για γυναίκες άνω των 40.

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.