ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Ριάνα έκανε το κούρεμα που θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2023

H Ριάνα έκανε το κούρεμα που θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν
Pexels
Αναμένεται να είναι huge τάση και πρέπει να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες

Η Ριάνα είναι από τις γυναίκες του Χόλιγουντ που δεν φοβάται να «παίξει» με την εικόνα και το στιλ της και αυτό είναι γεγονός. Λίγο πριν γίνει μαμά αποφάσισε να δοκιμάσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της άλλωστε είναι συχνές και σε αυτές περιλαμβάνονται φυσικά και τα μαλλιά της, τα οποία έχουμε δει σε διάφορες αποχρώσεις αλλά και hair cuts, από pixie looks μέχρι μικροσκοπικά braids. Τώρα δοκίμασε το hush cut, το οποίο προέρχεται από την Κορέα, και ξεχωρίζει από τα layers που αγκαλιάζουν το πρόσωπο.
Για να προωθήσει τη νέα συλλογή με σουτιέν εγκυμοσύνης Savage X Fenty, η Ριάνα φωτογραφήθηκε να θηλάζει τον γιο της, Rza, με ένα πλατύ χαμόγελο. Το κούρεμά της είχε το cool vibe που έχει και ως μαμά και η εικόνα εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

«Είναι ένα υπέροχο χτένισμα για όσες θέλουν να δοκιμάσουν μια φράντζα και πιο ιδιαίτερα layers, χωρίς να κάνουν μια δραστική αλλαγή», δήλωσαν στη British Vogue ο Sean Paul Nother και ο Nick Latham, ιδρυτές της The Hair Bros. To συγκεκριμένο κούρεμα συμφωνούν ότι δεν θέλει συχνή συντήρηση, ενώ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Ποια λες να είναι η επόμενη σταρ που θα το επιλέξει;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.