ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Red Chrome Nails: To it-manicure των Χριστουγέννων


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Νοεμβρίου 2023

Red Chrome Nails: To it-manicure των Χριστουγέννων
IG @tombachik
Τo Red Chrome αναμένεται να γίνει ο πολυπόθητος πρωταγωνιστής στα μανικιούρ των Χριστουγέννων

Όσον αφορά στα πιο hot nail trend αυτή τη στιγμή, δεν είναι μυστικό ότι τα chrome μανικιούρ με φινίρισμα καθρέφτη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι A-listers που έχουν υιοθετήσει ήδη την λαμπερή τάση. Ανάμεσά τους η Beyoncé, η Kylie Jenner, η Zendaya , η Cardi B, η Dua Lipa, η Bella Hadid, η Kourtney Kardashian Barker και πολλές ακόμα.

Ένα καλά δοκιμασμένο και απόλυτα επιτυχημένο nail look για όσες είμαστε λάτρεις του minimal mani είναι τα glazed-donut nails με μια ουδέτερη απόχρωση βερνικιού ως βάση τους (ή ακόμα και τα ροζ χρώματα Barbiecore ) ήταν το it-mani για περασμένους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο τώρα που χειμωνιάζει, δημιουργείται ολοένα και περισσότερο μια εμμονή με τις πιο τολμηρές αποχρώσεις στο μανικιούρ, όπως το γυαλιστερό μαύρο, το καφέ της σοκολάτας και το γκρι gunmetal, τα οποία αποκτούν μια χρωματική αναβάθμιση και με τη σειρά τους επιλέγονται από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood

Όσο για την εορταστική περίοδο περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, ένα νέο chrome χρώμα αναμένεται να γίνει ο πιο λαμπερός πρωταγωνιστής του μανικιούρ.

Red Chrome nails

Τα red chrome nails είναι ακριβώς όπως ακούγονται: μια αδιαφανής κόκκινη βάση νυχιών, από σχεδόν neon κοκκινο έως πιο βαθιές και σκούρες ρουμπινί αποχρώσεις, ενισχυμένες με σκόνη που χαρίζει το μοναδικό chrome φινίρισμα με την μεταλλική λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.