ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Pre-Pooing: Μια τεχνική περιποίησης που αξίζουν τα μαλλιά σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Απριλίου 2024

Pre-Pooing: Μια τεχνική περιποίησης που αξίζουν τα μαλλιά σου
IG @matildadjerf
Aν θέλεις όμορφα, υγιή, απαλά κι εύκολα στη διαχείριση μαλλιά, αξίζει να μάθεις περισσότερα για το Pre-Pooing

Η ζημιά από τη θερμότητα, οι χημικές θεραπείες, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και οι τεχνικές περιποίησης μαλλιών ή τρόπου ζωής μπορεί να οδηγήσουν σε ξηρά, κατεστραμμένα ή εύθραυστα μαλλιά, τα οποία μπορεί να απαιτούν κάτι περισσότερο από μια τυπική περιποίηση μαλλιών. Σε αυτήν την περίπτωση, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πριν από το λούσιμο - γνωστά ως pre-shampoo ή pre-poo- είναι ζωτικής σημασίας για να προετοιμάσεις με τον καταλληλότερο τρόπο τα μαλλιά σου.

Τα πλεονεκτήματα του Pre-Pooing

Το κύριο πλεονέκτημα ενός pre-poo είναι να διατηρεί τα μαλλιά προστατευμένα και ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια της ρουτίνας καθαρισμού. Παράλληλα, βοηθάει σημαντικά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών, χωρίς να τα καταστρέφει.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Πώς γίνεται το Pre-Pooing

Το Pre-Pooing τείνει να εμπίπτει σε κατηγορίες με βάση τις ανάγκες των μαλλιών, με τις δύο κύριες να είναι η ενυδάτωση και το ξεμπέρδεμα.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Εάν τα μαλλιά σου αναζητούν υγρασία, πρέπει να αναζητήσεις προιόντα ενισχυμένα με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το καστορέλαιο και το φυτικό κολλαγόνο. Βοηθούν στην ενυδάτωση, τη θρέψη και την επανόρθωση των μαλλιών. Η χρήση αυτών των συστατικών πριν από το λούσιμο θα προστατεύσει τα μαλλιά από την ξηρότητα που προκαλεί ο καθαρισμός.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Εάν παρατηρείς συσσώρευση προϊόντων στα μαλλιά σου, προτίμησε ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής. Θα απομακρύνει ανεπιθύμητες ουσίες και θα αποτοξινώσει τα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.