ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η πρωινή μου "ρουτίνα" είναι από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας


2 Ιουνίου 2016

IMG_6669.jpg

Έχω διαπιστώσει πως μια από τις πλέον συνηθισμένες ερωτήσεις που μου κάνουν, είτε σε συνεντεύξεις, είτε σε φιλικές κουβέντες, είναι "Ποιες είναι οι πρώτες σου κινήσεις όταν ξυπνάς". Πράγματι, οι πρώτες ώρες μετά το ξύπνημα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, είναι οι ώρες εκείνες που άλλες φορές αρνείσαι πεισματικά να σηκωθείς από το κρεβάτι...

13248977_517524685122894_1221226595_n (1)

Ή η στιγμή που ξυπνάς γεμάτος ευεξία και όρεξη να βουτήξεις σε μια ήμερα, που μπορεί να είναι απαιτητική, μα έχεις ισχυρά πρωινά κίνητρα. Ξυπνάω λοιπόν με όρεξη για συγκεκριμένα πράγματα που ουσιαστικά αποτελούν την απολαυστική μου ρουτίνα με λίγα λόγια.

Σηκώνομαι πολύ νωρίς κι αυτή είναι μια πάγια συνήθεια για να μπορέσω να εξασφαλίσω λίγο προσωπικό χρόνο πριν ξυπνήσουν τα παιδιά. Οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικές άλλωστε. Αφού πιω ένα τονωτικό ρόφημα, φροντίζω να βγω για ένα μισάωρο τρέξιμο. Κερδίζω λίγο πολύτιμο "me time", ακούγοντας τη μουσική μου!

Επιστρέφοντας, ετοιμάζω το οικογενειακό πρωινό, άλλες μέρες πιο σύνθετο και φροντισμένο κι άλλες πιο basic μα πάντα τονωτικό για δυναμικό ξεκίνημα. Όταν όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία, έρχεται το καλύτερο, ένα αναζωογονητικό μπάνιο με τα αφρόλουτρα που μου έχουν γίνει εμμονή.

IMG_6672

Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Vidal: οι πολλαπλές ιδιότητες φροντίδας του σώματος με τα ενεργά συστατικά τους μα και τα ελκυστικά αρώματα που έχουν όλα ανεξαιρέτως. Τόσο τα αφρόλουτρα (750 ml & 250 ml) μα και τα υγρά κρεμοσάπουνα είναι ιδιαίτερα αρωματικά και σίγουρα μιλάμε για την πιο value for money πρόταση.

Οι επιλογές είναι πολλές με αποτέλεσμα η επιλογή να είναι δύσκολη. Κλασικό και αγαπημένο White Musk που αφήνει μεταξένιο δέρμα, Argan Oil εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, που καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα σε διάρκεια, Milk & Cream με εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμης και Berries & Musk, με πιο γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες. Το Sensitive το άφησα για το τέλος μιας κι είναι εμπλουτισμένο με υγρό τάλκ και δεν περιγράφεται η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα.

Αφού βγω από το μπάνιο, με εντελώς φρέσκια ενέργεια, ξυπνάω τα παιδιά. Και η ημέρα είναι σα να ξεκινάει και πάλι, νέο chapter...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.