ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί ο ορός δεν πρέπει να λείπει (και) από την καλοκαιρινή σου ρουτίνα;


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2023

Γιατί ο ορός δεν πρέπει να λείπει (και) από την καλοκαιρινή σου ρουτίνα;
Instagram/@ maralafontan
Το serum δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σου ρουτίνα ούτε το καλοκαίρι

Φαντάσου να έχεις περάσει όλη σου την ημέρα σε μια υπέροχη παραλία και το βράδυ να επιστρέφεις στο σπίτι και μετά το ντους να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με το αγαπημένο σου serum. Εδώ ταιριάζει σίγουρα η φράση «αξία ανεκτίμητη». Το καλοκαίρι το δέρμα μας χρειάζεται extra ενυδάτωση, και ειδικά με τόσο έκθεση στον ήλιο, ένας ορός είναι απαραίτητος.

Αν μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο προϊόν δεν ήταν μια από τις προτεραιότητες σου, μάλλον πρέπει να σε πείσουμε για το αντίθετο. Τα οφέλη που έχει για την επιδερμίδα είναι πολλά και αξίζει να το εντάξεις το συντομότερο στη skincare ρουτίνα σου. Τα serums έχουν ελαφριές συνθέσεις, λεπτόρρευστες υφές και είναι εμπλουτισμένα με υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών. Βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, γλυκολικό οξύ – είναι μερικά από τα hero συστατικά που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου.

Editor's Τip: Οι οροί με βιταμίνη C έχουν συνήθως ένα κίτρινο χρώμα. Ωστόσο, όταν το αρχικό χρώμα γίνει πιο σκούρο, καφέ ή πορτοκαλί σημαίνει ότι έχει οξειδωθεί και πρέπει να απορρίψετε το προϊόν.

Βρες παρακάτω τους καλύτερους ορούς της αγοράς και επέλεξε εκείνον που σου ταιριάζει:


DUST+CREAM Ορός Προσώπου Today is a Good Day - Βρες τoν εδώ.

Jenny.Gr


Ενυδατικός ορός προσώπου με 93% φυσικά συστατικά, λεπτόρευστη μη λιπαρή υφή, ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, φυσικά σάκχαρα και εκχυλίσματα ιβίσκου και καρπού tamarind, που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Περιέχει κατάλληλο συνδυασμό δραστικών μορίων όπως σακχαρίτες, αμινοξέα και ουρία, που ενισχύει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί υψηλά τα επίπεδα υγρασίας.

Kiko Milano Smart Glow Drops - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Serum για λάμψη προσώπου με συμπυκνωμένη φόρμουλα με βάση το έλαιο σπόρων βατόμουρου. Ιδανικό για να ενυδατώσετε και δώσετε φωτεινό αποτέλεσμα στο πρόσωπο όλο το καλοκαίρι.

Shiseido Yuzu-C Glow-On Shot Serum - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Το WASO YUZU-C Glow-On-Shot είναι η καθημερινή σας πηγή ενυδάτωσης και λάμψης! Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλή περιεκτικότητα σε Yuzu Citrus και βιταμίνη C, προσφέρει εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας και χαρίζει φυσική λάμψη.

Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Το Mineral 89 Probiotic Fractions της Vichy είναι ένα booster ανάπλασης & επανόρθωσης, με Κλάσματα Προβιοτικών, Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό και Αντιοξειδωτικές Βιταμίνες, που ενισχύει τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη λείανση, ενώ βελτιώνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

Βρες στην παρακάτω gallery: 5+1 serums με βιταμίνη C για πιο φωτεινό και νεανικό δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.