ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Oilplaning: Η μέθοδος που προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

6 Μαρτίου 2024

Oilplaning: Η μέθοδος που προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα
IG @stormibree
Ιδανική για το ευαίσθητο, ξηρό ή ώριμο δέρμα

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς έχουν καταφέρει μερικές γυναίκες να αποκτήσουν μια τόσο λαμπερή επιδερμίδα ή πόσο άψογα φαίνεται το foundation στο πρόσωπό τους, οι πιθανότητες να έχουν κάνει dermaplaning είναι αρκετά υψηλές. Το Dermaplaning, όπως ίσως γνωρίζεις ήδη, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που περιλαμβάνει τη χρήση ενός tool με αιχμηρή λεπίδα που πραγματοποιεί απολέπιση στην επιφάνεια του δέρματος. Συγχρόνως, μαζί με τα νεκρά κύτταρα απομακρύνει και το λεγόμενο χνούδι από το πρόσωπο.

Τι συμβαίνει όμως αν έχεις ξηρό, ευαίσθητο δέρμα που μπορεί να μην αντιδρά καλά στην απολέπιση; Εδώ, έρχεται να δώσει λύση μια νέα μέθοδος: το Oilplaning. Πρόκειται για μια τεχνική παρόμοια με το Dermaplaning που ουσιαστικά διαφοροποιείται με την εφαρμογή ελαίου και λειτουργεί προστατευτικά για το ξηρό, ευαίσθητο ή ώριμο δέρμα. Το αποτέλεσμα που «έρχεται στην επιφάνεια» μετά την εφαρμογή αυτής της θεραπείας είναι μια πιο λεία, δροσερή και φωτεινή εμφάνιση δέρματος.

Τα πλεονεκτήματα του Oilplaning

Jenny.Gr
IG @stormibree

Όπως συμβαίνει και με το Dermaplaning, τα οφέλη του Oilplaning περιλαμβάνουν: την απολέπιση, την αποτρίχωση και τελικά, το λαμπερό δέρμα.

Σε αντίθεση με το Dermaplaning, η μέθοδος Oiliplaning εξασφαλίζει μια πιο ομαλή ολίσθηση της λεπίδας στο δέρμα επομένως, λιγότερη αντίσταση, λιγότερο ερεθισμό και λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού.

Jenny.Gr
IG @stormibree

Πέρα από τα οφέλη κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τα οφέλη μετά τη θεραπεία μπορεί να διαρκέσουν για εβδομάδες. Όταν γίνεται περίπου μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες, αυτός είναι ένας τρόπος για να μειώσεις τους φραγμένους πόρους, να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος που προκαλούν θαμπή εμφάνιση, να επιτρέψεις την ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων και να αποκτήσεις μια πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και λεία εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.