REAL LIFE TODAY I LOVE

Xmas spirit


18 Νοεμβρίου 2014

essie-11.jpg

Κάθε χρόνο στολίζω το σπίτι νωρίς και το ίδιο έκανα και φέτος το σαβ/κο που πέρασε. Τα Χριστούγεννα και ο στολισμός δίνουν στο σπίτι μια μοναδική και πολύ ζεστή αίσθηση και θέλω να την απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο εγώ μα κυρίως τα παιδιά. Είχε ανακοινωθεί λοιπόν από το βράδυ πως το Σάββατο ανασκουμπωνόμαστε και ξεκινάμε όλοι μαζί.

xmas spirit

Το δέντρο δεν άργησε να στολιστεί και ο καθένας έβαλε πάνω το μονόγραμμά του και τα αγαπημένα του γιορτινά στολίδια.

xmas spirit 2

Αυτό το κόκκινο φορτηγό είναι το αγαπημένο του Μάξιμου.

cocomat

Οι χειροποίητες καρδούλες της COCO-MAT είναι σούπερ και αρέσουν πάρα πολύ στα κορίτσια. Έδωσαν πολύ όμορφη πινελιά στο δέντρο και σε άλλες γωνιές του σπιτιού.

Όλοι μου οι φίλοι ξέρουν την αγάπη μου για τα Χριστούγεννα και έτσι όταν ήρθε η φίλη μου η Αλεξάνδρα να βοηθήσει στο στολισμό, κρατούσε την απίστευτη συλλεκτική φιάλη του Disaronnο wears Versace. Η χαρακτηριστική φιάλη του Disaronno, απέκτησε στιλάτο outfit, εμπνευσμένο από την Versace Home Collection του οίκου. Μάλιστα μου είπε πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development. Βάλαμε λοιπόν από ένα σφηνάκι και ανταλλάξαμε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες ευχές!

disaronno

Η νέα συλλεκτική φιάλη Disaronnο έβαλε τα καλά της και δε θα μπορούσε να λείπει από τις εορταστικές προετοιμασίες. #DisaronnowearsVersaceGR

Την Κυριακή ξυπνήσαμε όλοι νωρίτερα από ότι συνήθως για να απολαύσουμε το σπίτι, cozy και στολισμένο και να φτιάξουμε πρωινό με xmas πινελιές. Ετοίμασα λοιπόν μια απίστευτη ζεστή μπισκοτοσοκολάτα και τα παιδιά ξετρελάθηκαν.

Ήταν η καταλληλότερη στιγμή να ασχοληθώ λίγο με την περιποίηση των νυχιών μου, μιας και ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι και ο καλύτερός μου φίλος τον τελευταίο καιρό. Έτσι, έχοντας όλη την φανταστική συλλογή των esssie winter collection βερνικιών, ήξερα αμέσως ποιο θα διάλεγα. Επηρεασμένη από το διάχυτο xmas spirit, επέλεξα την Jump in my jumpsuit απόχρωση, το βαθύ burgundy βερνίκι και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, ήταν ότι ακριβώς ήθελα!

essie 1

Welcome Christmas και ας ξεκινήσω με την πρώτη εορταστική ευχή: Υγεία, νέα οράματα και ισορροπία.