ΣΤΙΛ

H τάση στα σκουλαρίκια που φορούν οι A-Listers: Statement και πολυτελή


Μάρθα Κουμπάνη

4 Φεβρουαρίου 2022

H τάση στα σκουλαρίκια που φορούν οι A-Listers: Statement και πολυτελή
Οι πιο διάσημες stars και Influencers έχουν τώρα εμμονή με τα κοσμήματα με λογότυπα και ειδικά τα statement σκουλαρίκια

Αυτή τη σεζόν, η μόδα των σχεδιαστών φαίνεται ότι χωρίζεται σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες. Είναι είτε σιωπηλοί και συγκρατημένοι όπως οι Totême, Jil Sander και The Row, που δημιουργούν διακριτικά πολυτελή κομμάτια. Και από την άλλη, τα brands που γίνονται τολμηρά αξιοποιώντας στο έπακρο τη φήμη και τα αναγνωρίσιμα λογότυπά τους.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, οι οίκοι μόδας επιστρέφουν στο αρχείο τους, αναζητώντας έμπνευση στα λογότυπά και μονογράμματα του παρελθόντος. Αυτή η έμπνευση ήταν εμφανής σε ρούχα, τσάντες, ζώνες, ακόμη και παπούτσια.

Ταυτόχρονα η στροφή της μόδας στο vintage ενισχύει εκ νέου την logomania. Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση που οι πιο διάσημες stars και Influencers έχουν τώρα εμμονή με τα κοσμήματα με λογότυπα και ειδικά τα statement σκουλαρίκια.

Τα σκουλαρίκια με designer logos σίγουρα δεν είναι μια νέα τάση. Στα 80s, τα C's της Chanel διακοσμούσαν τα αυτιά κάθε ευκατάστατης γυναίκας. Στο σήμερα φοριέται από μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Bella Hadid και η Dua Lipa οι οποίες φορούν εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια με λογότυπα σχεδόν σε κάθε έξοδο.

Η ομορφιά αυτής της τάσης έγκειται στο γεγονός ότι, ενώ μπορείτε σίγουρα να επενδύσετε σε ένα νέο ζευγάρι από μια πληθώρα premium επωνυμιών—σκεφτείτε τις Miu Miu, Prada και JW Anderson, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα iconic vintage σχέδιο.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν με μία κίνηση να αναβαθμίσουν το look σας, χαρίζοντας του πολυτέλεια και τραβώντας τα βλέμματα.

Designer Logo Earrings: Bella Hadid wears oversized Gucci tortoiseshell logo earrings

Designer Logo Earrings: @priyankachopra wears a pair of Fendi earrings

Designer Logo Earrings: @slipintostyle wears a pair of Gucci logo earrings

@SLIPINTOSTYLE

Designer Logo Earrings: @dualipa wears a pair of oversized designer logo earrings from Balenciaga

@DUALIPA

Designer Logo Earrings: @pernilleteisbaek wears a pair of designer logo earrings from Chanel

@PERNILLETEISBAEK

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.