ΣΤΙΛ

Η Sienna Miller φόρεσε denim σαλοπέτα και παρέδωσε μαθήματα post summer στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

1 Σεπτεμβρίου 2022

Η Sienna Miller φόρεσε denim σαλοπέτα και παρέδωσε μαθήματα post summer στιλ
Splash News/Ideal Image
Για να ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος με στιλ

Η Sienna Miller φόρεσε χτες French-girl dungarees από το παριζιάνικο brand Sézane και επιβεβαίωσε κάτι για το οποίο μιλούσαμε στο γραφείο εδώ και καιρό: Οι τζιν σαλοπέτες επέστρεψαν.

Είναι το τέλειο κομμάτι για την εποχή «ούτε καλοκαίρι -ούτε φθινόπωρο». Η Sienna συνδύασε την φαρδιά denim σαλοπέτα της με ένα λευκό τοπ με τιράντες, ένα ζευγάρι σουέντ mules (σε tan απόχρωση που φοράει συχνά γιατί ταιριάζουν με όλα), μποέμ oversized σκουλαρίκια, ψάθινη τσάντα και κλασικά γυαλιά ηλίου. Τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια υπάρχουν ήδη στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και αποδεικνύεται ότι μπορούν να μας συντροφεύσουν μέχρι τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου.

Jenny.Gr
Splash News/Ideal Image

Οι denim σαλοπέτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε όλα τα νέα τμήματα των αγαπημένων μας καταστημάτων.

Όπως συμβαίνει με τόσα basic είδη, το θέμα είναι πώς θα τις εντάξετε στο προσωπικό σας στιλ. Το στιλ της Miller πάντα κλίνει προς τη hippie πλευρά, οπότε τα κοσμήματα, οι φυσικές υφές και τα ουδέτερα αξεσουάρ έχουν νόημα. Ίσως θα προτιμούσατε να κάνετε την denim σαλοπέτα να δείχνει λίγο πιο preppy, οπότε ένα πουκάμισο και slingbacks είναι ιδανικά. Για ένα ελαφρώς πιο sporty look, απλά προσθέστε ένα απλό μπλουζάκι και sneakers.

Ανακαλύψτε τις πιο κομψές σαλοπέτες στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.