ΣΤΙΛ FASHION NEWS

White Cabaret La Premiere: Πήγαμε στο εντυπωσιακό show της Ιntimissimi στη Βερόνα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Νοεμβρίου 2019

White Cabaret La Premiere: Πήγαμε στο εντυπωσιακό show της Ιntimissimi στη Βερόνα

29 Οκτωβρίου, 2019 ο ήλιος ανέτειλε και με βρήκε στο αεροδρόμιο, με αποσκευές γεμάτες ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς το ιταλικό lingerie brand, Intimissimi, μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το Show F/W 19-20, στα κεντρικά της εταιρίας στην Βερόνα. 
Πρώτη φορά για μένα στη front row ενός τόσο μεγάλου runway show, αλλά και στη πανέμορφη Ιταλία.
Φτάνοντας εκεί το σκηνικό ήταν ήδη πιο χειμωνιάτικο και βροχερό, δεν έμεναν όμως παρά λίγες μόνο ώρες για να αισθανθούμε την καυτή ατμόσφαιρα του show.

H πρόσκληση σε λευκό γυαλιστερό χαρτί έγραφε με χρυσά, καλλιγραφικά γράμματα White Cabaret La Premiere και μας είχε προϊδεάσει για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Η λέξη Cabaret ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πως το dress code θα έπρεπε να είναι feminine και μια δόση σέξι. Τελευταία πινελιά σε ένα αισθησιακό μαύρο lingerie dress, οι σειρές από λευκές πέρλες στο λαιμό και τα χέρια και φλογερό κόκκινο κραγιόν.

jenny.gr

Φτάνοντας εκεί αμέτρητα δυνατά γέλια, ήχοι από γυναικεία τακούνια και το θρόισμα των μεταξωτών, είναι η πρώτη εντύπωση-καλωσόρισμα για τους εκατοντάδες καλεσμένους στην πρεμιέρα του Intimissimi FW 19-20 fashion show. 
Εκεί πήραμε μια γεύση από την νέα συλλογή και είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε -Ιnfluencers από κάθε μεριά του κόσμου- και να γίνουμε μια παρέα παιδιών μπροστά από το μαγευτικό carousel με τα αλογάκια της Intimissimi.

Ωστόσο, η πραγματική έκπληξη μας περίμενε μέσα: ένας ελαφρά φωτισμένος χώρος ντυμένος ολόκληρος στα λευκά.

jenny.gr

Αυτό ήταν το White Cabaret από την Intimissimi. Χιλιάδες φώτα, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι με ατμοσφαιρική διακόσμηση από κρυστάλλους και ένα σκηνικό εμπνευσμένο από café chantant και την γαλλική belle epoque για την πασαρέλα του show.
 Σε κάθε πλευρά του runway υπήρχαν μικρά, μισοσκότεινα τραπεζάκια και γύρω τους πανέμορφες χορεύτριες με vintage style δαντελένια εσώρουχα να κάνουν προθέρμανση πριν την έναρξη του χορευτικού show. Oι νωχελικές τους κινήσεις έκαναν την αναμονή ευχάριστη, μέχρι  το ξαφνικό  ξέσπασμα του κοινού σε χειροκροτήματα κατά την είσοδο των ambassadors του brand, του super model Irina Shayk, της διάσημης, Αμερικανίδας ηθοποιού, Sarah Jessica Parker και της δημοφιλούς Iταλίδας fashion blogger, Chiara Ferragni.

jenny.gr

To show άνοιξε με ένα ξεσηκωτικό performance από τους χορευτές και τον σαξοφωνίστα χαρίζοντας μας μια αίσθηση Folies Bergère, πάντα μέσα από την μοντέρνα ματιά της Intimissimi. Το πρώτο look με την Ebony Davis να θυμίζει 80s diva σήμανε το ξεκίνημα με τη lingerie collection για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-20: δαντελένια σουτιέν και σλιπ, tone – on – tone fleurie balconette bras, δαντελένια κορμάκια bodies, bra tops με ελαστική υφή αλλά και prints: λεοπάρ και μοτίβα πύθωνα σε τούλι, glen plaid καρό σχέδια και πουά. 
Για το βράδυ, dévoré βελούδο με κρόσσια, δαντέλα boudoir-style και εσώρουχα με λάμψεις από χρυσό.

Η Intimissimi, ωστόσο, δεν είναι μόνο εσώρουχα αλλά και κομψές, μεταξένιες πιτζάμες ανδρικού στιλ, ζακέτες με ενδιαφέροντα contrast, σοφιστικέ παντελόνια σε λευκό, μαύρο, ροζ αντικέ και μια νέα απόχρωση του κόκκινου. 
Ανανεωμένες εμφανίσεις που περιλαμβάνουν κιμονό, αιθέρια slip dresses, μεταξωτά tops με σετ σορτς – όλα sensual chic. αιθέρια slip dresses

Ακολούθησαν τα στιλάτα και μοντέρνα αντρικά looks της Initmissimi Uomo με τους αρρενωπούς κυρίους να περπατούν με κλασικές μονόχρωμες πιτζάμες ή σε κομψά μοτίβα, άνετες ρόμπες και ιδιαίτερα παντελόνια, σχεδιασμένα για να φορεθούν στο σπίτι και να καλύψουν κάθε ανάγκη.
Και φυσικά, διαχρονικά και μοντέρνα, κομψά πλεκτά αλλά και τα απαραίτητα boxer που πλέον θεωρούνται all-time iconic κομμάτια της Intimissimi Uomo.

Tα μαλλιά και το make-up των μοντέλων, επιμελήθηκαν οι Franco Gobbi και Michele Magnani αντίστοιχα, προσδίδοντας στο catwlalk ένα ‘’Joséphine Baker’’ στιλ. 

jenny.gr

Ο Franco Gobbi – ο διεθνούς φήμης hairstylist και global ambassador του milk_shake, δημιούργησε χτενίσματα με διακριτικές πέρλες στα μαλλιά, αλλά και κρυστάλλινες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις τραγουδίστριες του cabaret.

Ο Global Senior Artist της MAC Cosmetics, Michele Magnani δημιούργησε λαμπερά looks με στρας.
Λίγο πριν το τέλος η μουσική έγινε πιο ζωηρή και μας ξεσήκωσε να χορέψουμε. Και το κάναμε αφού όταν τα φώτα του show έσβησαν και απολαύσαμε τα λαχταριστά πιάτα και τα cocktails του μπουφέ, το runway μετατράπηκε σε dancefloor! Οι Djs έδιναν τον ρυθμό κι εμείς τον καλύτερο εαυτό μας στις φιγούρες.
To party που ακολούθησε θα το θυμόμαστε για πάντα. Το ίδιο και την εμπειρία που μας χάρισε η Ιntimissimi. Όσο για elegant συλλογή δεν βλέπουμε την ώρα να την φορέσουμε.

Δείτε τα ωραιότερα looks από το show της Intimissimi.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.