ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή WE ARE FAMILY της Benetton για τα Χριστούγεννα


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2023

Η συλλογή WE ARE FAMILY της Benetton για τα Χριστούγεννα
Για τη Benetton η οικογένεια είναι ένα μωσαϊκό αγάπης

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι σκέψεις όλων στρέφονται προς την οικογένεια. Τι είναι όμως η οικογένεια σήμερα; Για τη Benetton, είναι ένα μωσαϊκό αγάπης μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι – αλλά και οι τριχωτοί φίλοι!

Jenny.Gr

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε τη συλλογή WE ARE FAMILY, που σχεδιάστηκε ειδικά για σκύλους. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα μπουφάν και ένα χαρακτηριστικό ζακάρ πουλόβερ διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε, πράσινο, ροζ και σκούρο μπλε, για να κρατά την κοιλίτσα του σκύλου σας ζεστή ακόμα και τις πιο κρύες μέρες. Επίσης περιλαίμια και λουριά που συμπληρώνουν το Benetton look του τριχωτού σας φίλου. Και για όσους είναι πραγματικά αχώριστοι με το ζωάκι τους η συλλογή διαθέτει κομμάτια που ταιριάζουν με τα ρούχα των συλλογών των ενηλίκων!

Jenny.Gr

Τι περιμένετε λοιπόν; Τα καταστήματα United Colors of Benetton αλλά και η ιστοσελίδα της εταιρείας διαθέτουν ήδη τη συλλογή. Αποκτήστε την άμεσα ή τοποθετήστε την κάτω από το δέντρο ώστε κάθε μέλος της οικογένειάς σας να ξετυλίξει το δικό του δώρο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS