ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη creative director του οίκου Bulgari για τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Απριλίου 2024

Η Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη creative director του οίκου Bulgari για τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ
Instagram/marykatrantzou
Η Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη creative director του οίκου Bulgari που θα αναλάβει τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη creative director του οίκου Bulgari που θα αναλάβει τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ. Η σχεδιάστρια, η οποία είναι διεθνώς γνωστή για τα τολμηρά prints της, είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον οίκο κοσμημάτων για δύο capsule συλλογές το 2021 και το 2023, ενώ το 2019 ο οίκος της είχε δανείσει κοσμήματα για το show της στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Με αυτή την ανακοίνωση κλείνει ένας κύκλος φημών που ήθελαν τον πρώην creative director της Gucci και νυν creative director του Valentino, Αλεσάντρο Μικέλε, να αναλαμβάνει τα ηνία αυτής της θέσης. Η νέα της θέση λοιπόν θα εκτείνεται από δερμάτινες καθημερινές τσάντες μέχρι μεταξωτές, μέχρι one-of-a-kind ή ακόμη και τσάντες με κοσμήματα.

«Πότε κάτι αλλάζει από το να θεωρείται στολίδι σε κάτι που να θεωρείται πρακτικό και τι μπορούμε να κάνουμε με αυτόν τον ενδιάμεσο χώρο;» ρωτάει η Μαίρη Κατράντζου. «Εδώ έρχεται το συναρπαστικό αρχείο της Bulgari. Μελετώντας τα πρωτότυπα και βλέποντας πώς μπορούν να μεταμορφωθούν και θεωρώντας αυτή την κατηγορία ως ένα δημιουργικό εργαστήριο για να το πραγματοποιήσω, αυτό για μένα είναι απίθανο» είπε η σχεδιάστρια στη Vogue Runway.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.