ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring Upgrade: Αναβάθμισε το ανοιξιάτικο look σου με αυτά τα 4 αξεσουάρ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Μαρτίου 2024

Spring Upgrade: Αναβάθμισε το ανοιξιάτικο look σου με αυτά τα 4 αξεσουάρ
Instagram/chloelecareux
Αυτά τα 4 ανοιξιάτικα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν το look σου στη στιγμή

Η νέα σεζόν ήρθε μαζί με μια πληθώρα νέων trends στα ρούχα, στα παπούτσια, στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Από την denim μανία μέχρι και τη νέα boho εποχή η άνοιξη χορεύει σε έναν δικό της ρυθμό, ξεχωριστό από τον πιο minimal και μουντό χειμώνα. Μπορείς να αναβαθμίσεις το look σου με πάρα πολλούς τρόπους και να το κάνεις πιο σημερινό και πιο cool, αρχίζοντας φυσικά από τα αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ είναι ο πιο οικονομικός και πιο εύκολος τρόπος να μετατρέψεις ένα σύνολο από Α σε Β. Κρατώντας την ίδια βάση και παίζοντας με το styling μπορείς να έχεις πολλά και διαφορετικά looks. Αυτή την άνοιξη με αυτή την πληθώρα σε στιλ, υφές, χρώματα και μεγέθη μπορείς να πειραματιστείς στο έπακρο. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω στο look σου, σου έχουμε τα 4 αξεσουάρ της άνοιξης που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις σε χρόνο μηδέν. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ξεκίνα!

1. Oversized τσάντες

2. Κοσμήματα εμπνευσμένα από τη θάλασσα

3. Φιόγκοι στα μαλλιά

4. Υφασμάτινα λουλούδια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.