ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring wardrobe: Τα βασικά της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαρτίου 2024

Spring wardrobe: Τα βασικά της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας του 2024
Instagram/tinvcb
Τι θα χρειαστείς για να χτίσεις μια βασική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα ειδικά για αυτή τη σεζόν

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές ανοιξιάτικες τάσεις για να ακολουθήσεις και να επιλέξεις ανάλογα με την προσωπική σου αισθητική. Η άνοιξη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις το στιλ σου και τη ντουλάπα σου, καθώς η ώρα αλλάζει, η διάθεση φτιάχνει και ο καιρός σε «τραβάει» να βγεις από το σπίτι. Αν όμως δεν θέλεις να φορέσεις κάτι massive, αλλά βαριέσαι να επενδύσεις συνεχώς σε βασικά κομμάτια τι κάνεις;

Η απάντηση είναι απλή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις βασικά κομμάτια, αλλά με ένα updated twist. Δηλαδή φυσικά και η κλασική καμηλό καπαρντίνα ήταν, είναι και θα είναι τάση, αλλά σε κούρασε το ίδιο σχέδιο. Βρες μια καμηλό καπαρντίνα τότε που να έχει μια alternative προσέγγιση ή μια κλασική σε πιο ανοιξιάτικο χρώμα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 4 κομμάτια που θα χρειαστείς την άνοιξη του 2024, για να χτίσεις γύρω τους τα look σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Κλασική καπαρντίνα

2. Φλατ mary janes

3. Μεταξωτή μπλούζα ή πουκάμισο

4. Oversized μπορντό τσάντα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.