ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Must have: Τα 10 βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιανουαρίου 2024

Must have: Τα 10 βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας
Instagram/hoskelsa
Ποια είναι επιτέλους τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας;

Έχουμε ακούσει πολλές φορές να μιλάνε για τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, αλλά στην τελική τι σημαίνει αυτό; Τα βασικά κομμάτια είναι αυτά που χρειαζόμαστε για να χτίσουμε μια γκαρνταρόμπα, η οποία να να είναι διαχρονική και ευκολοσυνδύαστη. Όλα τα κομμάτια της μπορούν να σεταριστούν μεταξύ τους και μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε προσωπικό στιλ. Δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες, ενώ χρωματικά πρέπει να κινούνται σε ασπρόμαυρη παλέτα ή με γήινες αποχρώσεις.

Τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι δέκα και υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα που την ολοκληρώνουν. Είναι προτιμότερο να είναι ποιοτικά, ώστε να αντέξουν στο τεστ του χρόνου, εφόσον μιλάμε για κλασικά, διαχρονικά κομμάτια. Στην παρακάτω λίστα σου τα παραθέτουμε ένα ένα για να δεις τι λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να δημιουργήσεις τη ντουλάπα που χρειάζεσαι, ώστε να έχεις πάντα «κάτι να φορέσεις», χωρίς να κάνει άσκοπες αγορές. Κράτα σημειώσεις!

1. Το λευκό πουκάμισο

2. Το μαύρο blazer

3. Το τζιν παντελόνι

4. Το καμηλό παλτό

5. Η καμπαρντίνα

6. Τα λευκά sneakers

7. Οι μαύρες γόβες

8. Το λευκό t-shirt

9. Η tote τσάντα

10. Το μαύρο tailored παντελόνι

Δες στην παρακάτω gallery τα παλτό που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.