ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Wrong Shoe Theory: Η έμπνευση που έψαχνες, είναι ήδη στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Φεβρουαρίου 2024

Wrong Shoe Theory: Η έμπνευση που έψαχνες, είναι ήδη στη ντουλάπα σου
Instagram/chloelecareux
Η wrong shoe theory είναι εδώ για να δώσει νέα πνοή στα looks σου

Ξυπνάς κάθε πρωί, ανοίγεις τη ντουλάπα σου και σκέφτεσαι «Δεν έχω τίποτα να φορέσω», είσαι καλεσμένη σε ένα πάρτι, ανοίγεις τη ντουλάπα σου και λες «Δεν έχω τίποτα να φορέσω», θέλεις να πας για καφέ, ανοίγεις τη ντουλάπα σου και -μάντεψε-, λες «Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Όλες αυτές τις φορές που ξεστόμισες αυτή τη φράση, ζήτημα να ήταν αληθινή μια ή δύο φορές, στις οποίες μπορεί να χρειαζόσουν ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι και να μην το είχες στην γκαρνταρόμπα σου. Όλες τις υπόλοιπες απλά δεν είχες έμπνευση να συνδυάσεις τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια σου μεταξύ τους ή δεν μπορούσες να φανταστείς πώς όλα αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα δημιουργήσουν νέα looks που δε τα έχεις ήδη φορέσει.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο, κάτι φρέσκο, κάτι μοντέρνο και παιχνιδιάρικο, ενσωμάτωσε στο στιλ σου το wrong shoe theory. Τι σημαίνει αυτό; Ακριβώς αυτό που λέει η φράση, δηλαδή φόρεσε το «λάθος» παπούτσι. Με το να σετάρεις π.χ ένα sneaker με ένα μεταξωτό maxi φόρεμα και ένα πλεκτό πουλόβερ, θα αναβαθμίσει το look, θα το κάνει σύγχρονο και αναπάντεχο. Αντίστοιχα, μπορείς να φορέσεις slingbacks με παντελόνια φόρμας και πουκάμισα ή ακόμα και crocs με mini ταφταδένια φορέματα. Μπορείς να ακολουθήσεις το προσωπικό σου στιλ και να πειραματιστείς με ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Αν είσαι πιο άνετα και ο εαυτός σου με sneakers, τότε προσπάθησε να βρεις τα κατάλληλα για πολλά και διαφορετικά σύνολα ή αν είσαι των ψηλοτάκουνων συνδύασε τα outfit σου ανάλογα.

Το wrong shoe theory είναι μαζί μας μερικά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο viral όσο αυτή τη σεζόν. Σίγουρα θα υπάρχει και την επόμενη, όμως, καθώς οι σχεδιαστές στις συλλογές τους στο London Fashion Week φάνηκε να το εμπιστεύονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.