ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Basic power: Το απλό λευκό T-Shirt γίνεται ο «αφανής ήρωας» του look σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Φεβρουαρίου 2024

Basic power: Το απλό λευκό T-Shirt γίνεται ο «αφανής ήρωας» του look σου
Instagram/_jeanettemadsen_
Το απλό λευκό T-Shirt αναβαθμίζει το look σου με τον πιο cool τρόπο

Έχουμε μιλήσει για τις τάσεις της μόδας την τρέχουσα σεζόν, για την επόμενη σεζόν και για τον επόμενο χειμώνα. Έχουμε μιλήσει για τα εκατοντάδες micro-trends που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στο TikTok και πώς να τα αποφύγεις ή να τα ενσωματώσεις στο look σου. Όλα αυτά είναι εμφανή και τα καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, όπως το κόκκινο καλσόν, τα wide-leg παντελόνια, τα blazer με τους έντονους ώμους. Αλλά πλέον υπάρχει και ένα ακόμα trend, το οποίο «δε το πιάνει το μάτι σου, αλλά κάνει τεράστια διαφορά. Δεν είναι άλλο από το απλό λευκό T-Shirt.

Το απλό λευκό T-Shirt είναι κομμάτι της βασικής μας γκαρνταρόμπας και κομμάτι τόσο versatile, όσο και ένα τζιν παντελόνι. Πρέπει να του δίνουμε την προσοχή και την αγάπη που του αξίζει, διότι μας ξελασπώνει άπειρες φορές. Μεγάλη προσοχή στη λαιμόκοψη. Όσο πιο σταθερή και κοντά στο λαιμό, τόσο πιο ακριβό φαίνεται. Επίσης το μανίκι πρέπει να είναι στη μέση του μπράτσου και ίσιο. Το ύφασμα καλό θα είναι να είναι βαμβακερό και σταθερό, ώστε να στέκεται σωστά.

Πλέον λοιπόν το λευκό T-Shirt γίνεται μεγάλο trend και φοριέται μέσα από πουλόβερ και ζακέτες δίνοντας κάτι luxury, αλλά και cool στο σύνολο, ανάλογα πώς συνδυαστεί. Δες στην παρακάτω λίστα πώς να σετάρεις το λευκό σου T-Shirt για να αναβαθμίσεις το look σου και δημιούργησε τα πιο cool σύνολα!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool δερμάτινα jackets και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.