ΣΤΙΛ STYLING TIPS

80's mania: Τα ογκώδη σκουλαρίκια πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Φεβρουαρίου 2024

80's mania: Τα ογκώδη σκουλαρίκια πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν
Instagram/hannaschonberg
Όταν η δεκαετία του '80 αποφασίζει να επιστρέψει, το κάνει με θόρυβο

Και ξαφνικά βλέπουμε παντού μεγάλα χρυσά ή ασημένια μεγάλα, ογκώδη σκουλαρίκια, τα οποία μοιάζουν σαν αυτά που φόραγαν οι γυναίκες τη δεκαετία του ‘80. Παράξενο; Όχι. Αυτή η τάση ξεκίνησε από την περσινή χρονιά, αλλά όπως και όλες οι υπόλοιπες, ήθελε λίγο καιρό για να γίνει viral.

Τα κορίτσια που ασχολούνταν με το vintage, τα φοράνε εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά από πέρυσι ο οίκος Saint Laurent επανέφερε τα chunky χρυσά studs και στη συνέχεια ο Σαμπάτο Ντε Σάρνο ξανάφερε για τη Gucci τις δυναμικές σιλουέτες του Τομ Φόρντ και φυσικά το επόμενο βήμα ήταν η «έκρηξη» του mob wife aesthetic. Όλα αυτά συνηγορούν στην αναβίωση μερικών trends της δεκαετίας του 1980 και ειδικά αυτών που ταιριάζουν ακόμα και με casual σύνολα.

Τα ογκώδη σκουλαρίκια για τρυπητά αυτιά, είτε κλασικά vintage με κλιπ είναι εδώ, είναι μαζί μας και θέλουν να φοριούνται όλη την ημέρα. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις αρκετές ιδέες για το πώς να συνδυάσεις τα σκουλαρίκια σου με cool και στιλάτα looks. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.