HOME SWEET HOME

Οι 3 τάσεις στη διακόσμηση που κάνουν comeback από τα '80s


JTeam

15 Μαΐου 2022

Οι 3 τάσεις στη διακόσμηση που κάνουν comeback από τα '80s
Pexels/Daria Shevtsova
3 τάσεις που υποδεχόμαστε από τα '80s

Υπάρχει μία δεκαετία που αγαπήθηκε για αμέτρητους λόγους, και δικαίως. Τα '80s είχαν ένα glam, μία ντίσκο αισθητική στα πάντα, χρώμα, μουσική, φωτεινότητα.

Υπήρξαν όμως και μερικά trends που μας έρχονται από τη διακόσμηση και φυσικά φέρνουν έναν εντελώς διαφορετικό αέρα στη σύγχρονη αισθητική των σπιτιών. Αν είσαι σε φάση αλλαγών ή θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου, δες τα 3 trends που κάνουν comeback και θα σε συναρπάσουν.

Floral μοτίβο

Αν και το floral έχει πολύ παλιές ρίζες, είχε την τιμητική του στα '80s και υπήρχε κυριολεκτικά παντού. Αν θέλεις να το εντάξεις στη σύγχρονη διακόσμηση, συνδύασε το έντονο floral μοτίβο στους τοίχους με minimal έπιπλα και χρώματα.

Διάφανο ακρυλικό

Όχι δεν είναι μόνο τάση στα παπούτσια και τις τσάντες. Οι διάφανες καρέκλες ή τα διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν λίγο χρώμα, κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος αλλά δίνουν και ένα ιδιαίτερο touch.

Αφράτοι καναπέδες

Το cozy στοιχείο των '80s επιστρέφει δυναμικά και από εμάς είναι ναι. Είναι μαλακοί, αφράτοι και παραγεμισμένοι με μαξιλάρια. Δεν έχουν γωνίες και είναι καμπυλωτοί. Δεν έχει σημασία αν είναι βαμβακεροί ή δερμάτινοι. Είναι σίγουρα άνετοι.

TAGS