HOME SWEET HOME

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση για το 2022 (μέχρι τώρα)


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση για το 2022 (μέχρι τώρα)
pexels-sammsara-luxury-modern-home
Οι 5 κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε.

Το 2022 είναι η χρονιά του mix and match στη διακόσμηση. Έφτασε η ώρα που θα κάνουμε ριζικές αλλαγές στον χώρο μας, προκειμένου να τον ζωντανέψουμε, αλλά θα διατηρήσουμε και το απαραίτητο cozy στοιχείο, που υιοθετήσαμε τα τελευταία 2 χρόνια. Ας δούμε ποιες είναι οι πιο hot τάσεις, μέχρι τώρα.

Φωτισμός στον τοίχο

Jenny.Gr
Unsplash/Olena Sergienko

Λέμε ναι στα κλασικά φωτιστικά, αλλά μία φανταστική επένδυση είναι ο φωτισμός, σε μορφή γλυπτού, που μπαίνει στον τοίχο και καταφέρνει να φωτίζει όλο το δωμάτιο, αλλά με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Αρχαιοελληνική ομορφιά

Jenny.Gr
Unsplash/Kate Mishchankova

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η Gwyneth Paltrow. Μοτίβα από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό στο πάτωμα, στους τοίχους αλλά και διακοσμητικά που απεικονίζουν θεούς της αρχαίας Ελλάδας ή κεριά με γυναικεία σώματα.

Πράσινο και πάλι πράσινο

Jenny.Gr
Unsplash/Kara eads

Εκτός από το χρώμα, που φέτος κατέχει υψηλή θέση στις τάσεις της διακόσμησης, μιλάμε και για τα φυτά εσωτερικού χώρου που κάνουν καλό στη διάθεσή μας και φυσικά, ομορφαίνουν το σπίτι.

Σκεύη από πέτρα και πηλό

Jenny.Gr
Unsplash/edward-howell

Υπέροχα minimal πιάτα και λοιπά σκεύη από υλικά όπως η πέτρα και ο πηλός. Μας θυμίζουν κλασικά παραδοσιακά σπίτια νησιών και φέρνουν αριστοκρατική απλότητα στο σπίτι.

Γιορτάζουμε τα χρώματα

Jenny.Gr
pexels-max-vakhtbovych

Τα έντονα χρώματα επέστρεψαν στη διακόσμηση και κάνουν το σπίτι πιο fun. Αγαπάμε τους γήινους και ουδέτερους τόνους, αλλά ένα μπλε ή μωβ κομμάτι στον τοίχο αλλάζει την προοπτική. Και τη διάθεση.