ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα δερμάτινα jackets που θα φοράς για πολλά χρόνια - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Τα δερμάτινα jackets που θα φοράς για πολλά χρόνια - 5 cool κομμάτια
Instagram/lucywilliams02
Τα δερμάτινα jackets του επόμενου χειμώνα, τώρα στη ντουλάπα σου

Η οικονομική κρίση, η βιωσιμότητα και η vintage τάση μας έχει ωθήσει στο να ελαττώσουμε τις αγορές μας στο ελάχιστο. Επιλέγουμε περισσότερο κομμάτια, τα οποία πιστεύουμε πως θα δώσουν αξία στην γκαρνταρόμπα μας και θα βοηθήσουν την τσέπη μας, αλλά και την περιβαλλοντική κρίση. Κομμάτια με διαχρονικές δυνατότητες και εναρμονισμένα με το προσωπικό μας στιλ, παρά τελευταίες τάσεις της μόδας. Άρα η μόδα τι κάνει για αυτό; Αποφασίζει να βγάλει κομμάτια διαχρονικά, με βιώσιμο χαρακτήρα στις πασαρέλες.

Ακόμα και το εκκεντρικό Λονδίνο υπέκυψε και παρουσίασε στο London Fashion Week συλλογές με αρκετά διαχρονικά ρούχα, όπως τα δερμάτινα jackets. Τα είδαμε σε πάρα πολλές συλλογές, σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές και τα λατρέψαμε, όλα. Αν θέλεις και εσύ το αγγλικό στιλ του επόμενου χειμώνα από τώρα στη ντουλάπα σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. AllSaints - Με αποσπώμενη και ρυθμιζόμενη ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Lovechild - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. The Kooples - Με τσέπες με φερμουάρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Bruuns Bazaar - Με στρας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Blugirl Blumarine - Με σχέδιο πίσω - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.