ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 tips για να να μοιάζει το look σου πιο «ακριβό» από όσο πραγματικά είναι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Φεβρουαρίου 2024

5 tips για να να μοιάζει το look σου πιο «ακριβό» από όσο πραγματικά είναι
Instagram/hannaschonberg
Αν θέλεις να μοιάζει «ακριβό» το σύνολό σου, τότε ακολούθησε αυτά τα 5 styling tips

Μια από τις αρκετά συχνές απορίες μας μπροστά στον καθρέφτη ή στη ντουλάπα είναι το πώς να κάνουμε το look μας να μοιάζει πιο «ακριβό» από όσο πραγματικά είναι. Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρείται κάτι ακατόρθωτο ή αρκετά δύσκολο το να παρουσιάσεις ένα σύνολο σαν κάτι το αρκετά πιο ακριβό. Όχι, η λύση δεν είναι μόνο το να αγοράσεις ένα ακριβό κομμάτι και να το σετάρεις μαζί με άλλα πιο οικονομικά, αν και είναι η πιο γνωστή.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως η χρωματική παλέτα, οι γραμμές, τρόποι styling, υφάσματα και άλλα. Φυσικά δεν χρειάζεται να κάτσεις να διαβάσεις όλα τα βιβλία που έχουν να κάνουν με styling, ιστορία ενδύματος, ιστορία τέχνης και κοινωνιολογία για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αν δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο ή την διάθεση. Είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε στην αναζήτησή σου. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 πιο σημαντικά styling tips για να κάνεις το look σου να μοιάζει πιο «ακριβό» από όσο είναι και ιδέες από τις «φίλες» μας στο Instagram για την υλοποίησή του. Κράτα σημειώσεις!

1. Επέλεξε μονοχρωμία στο look σου

2. Φόρεσε ένα maxi παλτό

3. Επέλεξε πιο χαλαρές σιλουέτες

4. Δοκίμασε ένα boxy blazer

5. Το καμέλ ήταν, είναι και θα είναι το πιο «ακριβό» χρώμα

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά ντραπέ φορέματα και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.