ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα μικρά styling tips των Γαλλίδων για το 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιανουαρίου 2024

Τα μικρά styling tips των Γαλλίδων για το 2024
Instagram/chloecleroux
Οι Γαλλίδες έχουν 5 μικρά styling tips για να παραμένουν relevant και τη νέα χρονιά χωρίς να αλλοιώνουν το στιλ τους

Οι Γαλλίδες είναι διάσημες για το διαχρονικό τους στιλ και την απίθανη ικανότητά τους να το συνδυάζουν με σύγχρονα κομμάτια, ενώ όλο αυτό στο τέλος μοιάζει εξαιρετικά ανεπιτήδευτο. Αυτό είναι το «je ne sais quois» των Γαλλίδων φίλων μας και μας αρέσει πολύ. Οπότε είναι προφανές πως έχουν βρει κάποια styling tips να παραμένουν updated, χωρίς όμως να αλλοιώνουν και το προσωπικό, διαχρονικό τους στιλ.

Τις ζηλεύουμε; Ειλικρινά, λιγάκι ναι, διότι θέλει εκπαίδευση, πηγαία αισθητική και αυτοέλεγχο να μην «πέσεις» με τα μούτρα στα νέα trends και να δοκιμάσεις τι σου αρέσει περισσότερο, τις περισσότερες φορές μόνο και μόνο από φόβο μη σταματήσεις να είσαι relevant. Θα σου προτείναμε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πριν «χωθείς» με το κεφάλι στα νέα trends. Πάρε παράδειγμα τις Γαλλίδες που με τα μικρά styling tips τους ξέρουν ακριβώς πώς να «παίξουν» με τη μόδα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 5 styling tips που χρησιμοποιούν για να κάνουν τα look τους πιο σύγχρονα, χωρίς να αλλοιώνουν το στιλ τους. Κράτα σημειώσεις!

1. Off-shoulder κομμάτια

2. Midi ίσιες φούστες

3. Λεπτομέρειες από λεοπάρ print

4. Χαμηλοτάκουνα slingbacks

5. λεπτομέρειες από μπορντό

Δες στην παρακάτω gallery τα γκρι τζιν παντελόνια που θέλεις στη ντουλάπα σου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.