ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το γκρι τζιν παντελόνι είναι must


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: Το γκρι τζιν παντελόνι είναι must
Instagram/hannaschonberg
Ένα γκρι τζιν παντελόνι πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα το 2024

Τα μπλε τζιν παντελόνια δε θα φύγουν ποτέ από την επικαιρότητα. Είναι μέσα στα 9 κομμάτια που αποτελούν την βασική γκαρνταρόμπα και θεωρείται εξαιρετικά διαχρονικό και κλασικό. Όχι βέβαια κάθε του στιλ, αλλά το τζιν παντελόνι με τη μεσαία ύψους μέση και το ίσιο μπατζάκι. Από πέρυσι λοιπόν μαζί με το μπλε και το «αδερφάκι» του το μαύρο, ήρθε και ένα ακόμα, το γκρι.

Το γκρι τζιν παντελόνι το ξαναείδαμε στις αρχές της δεκαετίας του 2010, με αποκορύφωμα το 2014. Μετά από αυτό κάπως ξεχάστηκε, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για αυτό το κομμάτι. Το 2024 λοιπόν, τα γκρι denim είναι must και πολυφωτογραφημένα. Ταιριάζουν σε πολλά στιλ, αλλά συνδυάζονται -ξεκάθαρα- καλύτερα με μαύρο, γκρι, κόκκινο και λευκό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο cool γκρι denim παντελόνια και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Patrizia Pepe - Wide leg υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Straight υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Karl Lagerfeld - Wide leg υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tommy Hilfiger - Straight υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Levi's - Flare κανονική μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Gestuz - Wide leg υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.