ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κι όμως, αυτό είναι το μόνο trend που δεν θα «ξεθωριάσει» το 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιανουαρίου 2024

Κι όμως, αυτό είναι το μόνο trend που δεν θα «ξεθωριάσει» το 2024
Instagram/hoskelsa
Από το φθινόπωρο του 2023 μέχρι τον χειμώνα του 2024 αρκετά trends έχουν αρχίσει και χάνουν την αίγλη τους, όχι αυτό όμως

Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ για τις τάσεις του 2024, για το τι θα φοράμε και πώς θα το φοράμε, τα χρώματα και τα στιλ. Πολλά από αυτά τα trends τα πήραμε από το 2023 και τα μεταφέραμε και στο 2024 με μικρές αλλαγές ή με καθόλου αλλαγές. Όλα αυτά τα trends όμως που «γλίστρησαν» από τη μια χρονιά στην άλλη έχουν ένα κοινό, το ότι σταδιακά φθίνουν και εξαφανίζονται. Υπάρχει όμως μια τάση, η οποία φαίνεται να συνεχίζει αγέρωχη την κυριαρχία της.

Αν δε το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα,σίγουρα δεν είδες τα τελευταία red carpets από τα δύο events βραβείων, όπως επίσης δεν παρατηρείς και πολύ τον κόσμο γύρω σου. Προφανώς και το μόνο trend που έμεινε αναλλοίωτο από το 2023 στο 2024 και μάλιστα έχει «φορτσάρει» πρόσφατα, είναι το κόκκινο χρώμα. Όχι το μπορντό, το scarlet κόκκινο, το έντονο, το ατόφιο. Όσο και να πιστεύαμε τον Νοέμβριο πως σιγά σιγά το κόκκινο θα εξαφανιστεί και θα δώσει τη θέση του στο μπορντό ή στο μπλε, οι καταστάσεις μας διέψευσαν. Μπορεί το ροζ πέρυσι να κρατήθηκε στην επικαιρότητα περισσότερο καιρό λόγω της ταινίας Barbie, αλλά το κόκκινο έχει κάποιον άλλο, πολύ πιο σοβαρό λόγο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.