ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι 30, τι 40, τι 50: Τα κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες το 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιανουαρίου 2024

Τι 30, τι 40, τι 50: Τα κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες το 2024
Instagram/hoskelsa
Βεβαίως και υπάρχουν κομμάτια -όχι μόνο διαχρονικά- τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες και να είναι major trends

Όταν μιλάμε για μια βασική γκαρνταρόμπα, εννοούμε μια γκαρνταρόμπα η οποία περιλαμβάνει πολύ συγκεκριμένα βασικά και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες -πραγματικά όλες- τις ηλικίες. Εκτός όμως από αυτά τα fashion items, υπάρχουν κάθε χρόνο και κάθε σεζόν μερικά κομμάτια, τα οποία διαχρονικά δε τα λες και μπορούν να φορεθούν αντίστοιχα από γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ναι, προφανώς και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι να φορέσεις σε κάθε ηλικία ή να προσδιορίσει την ηλικία των ατόμων τα οποία θα φοράνε το τάδε ρούχο, αλλά αν η πλειοψηφία που το επιλέγει είναι π.χ άνω των 40, τότε γίνεται κάτι σαν «κανόνας». Εδώ όμως θα δούμε τα κομμάτια που αντικειμενικά δεν έχουν ηλικία και είναι μεγάλες τάσεις το 2024. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

1. Τα maxi παλτό

2. Το λεοπάρ print

3. Οι ζώνες

4. Τα απλικαρισμένα λουλούδια

5. Τα μεγάλα clutch

Δες στην παρακάτω gallery τα παλτό που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.