ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς οι Γαλλίδες παραμένουν σικάτες και τον χειμώνα - 4 εύκολα tips


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Δεκεμβρίου 2023

Πώς οι Γαλλίδες παραμένουν σικάτες και τον χειμώνα - 4 εύκολα tips
Instagram/carolinedemaigret
Τα 4 εύκολα tips που ακολουθούν οι Γαλλίδες τον χειμώνα και παραμένουν σικάτες

Όσο cool και να είναι το puffer jacket, δε θέλουμε να μοιάζουμε με το ανθρωπάκι της Michelin, ειδικά όταν έχουμε να πάμε κάπου πιο «καλά». Υπάρχουν περιστάσεις που χρειάζεται να ντυθούμε πολύ πιο κομψά και στιλάτα από ότι θα θέλαμε και αυτό μέσα στο κρύο του χειμώνα. Ναι, τότε δεν μπορούμε να φορέσουμε ούτε το puffer μας, ούτε τις winter boots μας, ούτε το εσωθερμικό κολάν μας.

Για αυτές τις περιστάσεις λοιπόν καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας κάποιες εικόνες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έχουμε έναν «μπούσουλα» για το πώς μπορούμε να ντυθούμε στιλάτα ακόμα και όταν κάνει πολύ κρύο. Αυτές οι εικόνες έρχονται κατευθείαν από τη Γαλλία, με τις Γαλλίδες να είναι -ως γνωστόν- οι πιο διάσημες για το chic και updated ντύσιμό τους. Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν 5 εύκολα tips για το πώς να ντύνεσαι σικάτα τον χειμώνα από τις φίλες μας στη Γαλλία, αλλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κρυώνεις λιγάκι. Οι Γαλλίδες ξέρουν και όπως λέει η παροιμία «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;».

1. Το λεπτό φουλάρι-κασκόλ είναι ο καλύτερός τους φίλος

2. Δεν κρυώνουν. Και αν κρυώνουν, δεν φοράνε καλσόν, αλλά κάλτσες

3. Λατρεύουν το μαλλί προβάτου στα jackets τους

4. Ξέρουν να κάνουν ενδιαφέρον και καθόλου βαρετό layering

Δες στην παρακάτω gallery την απόλυτη capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα και αγόρασε τα αγαπημένα σου κομμάτια εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.