ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το σικάτο φόρεμα που έγινε ξαφνικά viral


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: Το σικάτο φόρεμα που έγινε ξαφνικά viral
Instagram/chloelecareux
Μπορεί να μην είναι μέσα στα μεγαλύτερα trends, αλλά το ντραπέ φόρεμα είναι ήδη παντού

Τα μεγάλα trends της σεζόν τα έχουμε συζητήσει αρκετά, όπως επίσης και τα νέα micro-trends που εμφανίζονται ξαφνικά μέσα από το TikTok. Το συγκεκριμένο κομμάτι, το ντραπέ φόρεμα, είχε κάνει την εμφάνισή του στις συλλογές της σεζόν ss 2024, αλλά αφορούσε πιο βραδινά κομμάτια. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν ισχύει, εφόσον βλέπουμε παντού ντραπέ φορέματα για πιο καθημερινές εμφανίσεις σε πολλά και διαφορετικά υφάσματα.

Όχι, το ντραπέ φόρεμα δεν ήταν στα must have του χειμώνα, αλλά ξαφνικά κάνουν την εμφάνισή τους σε γραφεία, εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Όσο πιο πρωί φοριέται, τόσο πιο χοντρό είναι το ύφασμα, όπως ένα μάλλινο είναι εξαιρετικό για το γραφείο με ένα πουκάμισο από μέσα και kitten heels, ενώ ένα ζέρσεϊ θα ταίριαζε πολύ σε μια έξοδο για φαγητό με ένα χρωματιστό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα 6 πιο σικάτα ντραπέ φορέματα της σεζόν και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Από λείο πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. IRO - Ασύμμετρο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. MAX&Co. - Συνοδεύεται από ένα μεσοφόρι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Answear Lab - Με ψηλό λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MAX&Co. - Με όρθιο γιακά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Day Birger et Mikkelsen - Εν μέρει από ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.