ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Office time: 6 σύγχρονα looks γραφείου για να εντυπωσιάσεις τους συναδέλφους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιανουαρίου 2024

Office time: 6 σύγχρονα looks γραφείου για να εντυπωσιάσεις τους συναδέλφους
Instagram/hoskelsa
Τα σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στον χώρο εργασίας σου για το πόσο καλοντυμένη είσαι

Ξυπνάς κάθε πρωί και ανοίγεις τη ντουλάπα σου. Από κει και πέρα το μυαλό σου σταματάει, αναζητάς την κούπα του καφέ σου, αλλά μάταια, η έμπνευση μοιάζει να σε εγκαταλείπει τα πρωινά και το καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο μοιάζει με μαρτύριο. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Στο γραφείο περνάς 8 ώρες από τη μέρα σου, συν άλλες δύο μέσα στο αυτοκίνητο ή τα ΜΜΜ για τη διαδρομή, άρα το look σου θα πρέπει να σε αντιπροσωπεύει, να σου αρέσει, να σε εμπνέει και φυσικά να είναι κατάλληλο για τον εργασιακό σου χώρο.

Αν έχεις στερέψει από ιδέες, μην ανησυχείς! Είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε το «καύσιμο» που χρειάζεσαι για τα look γραφείου σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς με τα δικά σου ρούχα σε παρόμοια σύνολα και είτε να τα έχεις από την προηγούμενη μέρα έτοιμα είτε να ξέρεις από πριν τους συνδυασμούς για να μη σκέφτεσαι πρωινιάτικα. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας «μπούσουλας» για τη δική σου διευκόλυνση. Κράτα σημειώσεις λοιπόν!

Δες στην παρακάτω gallery τα λεοπάρ παπούτσια που θέλεις στη ντουλάπα σου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.