ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Η πρακτική και σικάτη τσάντα γραφείου που πάντα ήθελες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: Η πρακτική και σικάτη τσάντα γραφείου που πάντα ήθελες
Instagram/hoskelsa
Η τσάντα γραφείου εκτός από σικάτη, πρέπει να είναι και πρακτική

Το να ετοιμάζεσαι για το γραφείο μπορεί να είναι μια δημιουργική διαδικασία, ειδικά αν έχεις ξυπνήσει νωρίς και έχεις «καθαρό» μυαλό να σκεφτείς και χρόνο να προβάρεις μπροστά στον καθρέφτη. Αν όμως είσαι μέσα πλειοψηφία, η οποία ξυπνάει 30 λεπτά αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι για το γραφείο, τότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ντύνεσαι, βάζεις τα απαραίτητα στην τσάντα σου και φεύγεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Τι μπορείς να κάνεις για να επιταχύνεις αυτή τη διαδικασία; Να έχεις ετοιμάσει από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα σου και επίσης να έχεις ετοιμάσει -όσο γίνεται- την τσάντα γραφείου σου, η οποία πρέπει να είναι ευρύχωρη και πρακτική. Είναι δύσκολο το πρωί να προσπαθήσεις να χωρέσεις φακέλους, κινητό, κλειδιά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι για όλη την ημέρα μέσα σε μια μικροσκοπική, αλλά κομψή τσάντα. Καλύτερα να επιλέξεις μια μεγάλη με μεγαλύτερη πρακτικότητα, αλλά να μη χάνει πόντους από την εμφάνιση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 πιο σικάτες και πρακτικές τσάντες που θα χρειαστείς στο γραφείο σου και όχι μόνο. Αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ και καλά ψώνια!

1. Michael Kors - Διακοσμημένη με μεταλλικό λογότυπο σε πράσινη απόχρωση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Με ευρύχωρο εσωτερικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. JW Anderson - Με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Wandler - Από δέρμα υψηλής ποιότητας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Anya Hindmarch - Με εξωτερικές θήκες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.