ΣΤΙΛ SHOPPING

Sales Alert: Τα χειμερινά φορέματα γραφείου που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιανουαρίου 2024

Sales Alert: Τα χειμερινά φορέματα γραφείου που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη
Instagram/vittoria
Τα φορέματα που θα τα φοράς στο γραφείο κάθε μέρα αυτόν τον χειμώνα

Το να πρέπει να ντύνεσαι κάθε μέρα για το γραφείο μπορεί κάποιες φορές να είναι ευχάριστο, όταν έχεις όρεξη δηλαδή να πειραματιστείς και έχεις ξυπνήσει από την «καλή μεριά» σου, άλλες όμως μπορεί να γίνει ένα καθημερινό μαρτύριο. Το να έχεις έτοιμα τα ρούχα σου από την προηγούμενη μέρα πιάνει σαν κόλπο, αλλά δεν είναι εφικτό να το κάνεις κάθε μέρα και επίσης ο καιρός είναι απρόοπτος. Αν θέλεις να ντύνεσαι γρήγορα, εύκολα και στιλάτα κάθε μέρα, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε χειμερινά φορέματα γραφείου.

Το ότι τα λέμε γραφείου προφανώς και δε σημαίνει πως φοριούνται μόνο εκεί. Απλά είναι κατάλληλα και για την εργασία σου. Τα φορέματα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με πολλά κομμάτια και να δημιουργήσουν νέα σύνολα. Αν θέλεις μπορείς να φορέσεις ένα ζιβάγκο από μέσα, μια ζώνη στη μέση, ένα πουλόβερ από πάνω, ένα παντελόνι από κάτω, ένα χρωματιστό καλσόν, αν είναι σεμιζιέ τότε μια γραβάτα θα αλλάξει όλο τι ύφος και μη ξεχνάς τα blazer και τα κοσμήματα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 7 στιλάτα χειμερινά φορέματα γραφείου για να ξενοιάσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ και καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Fransa - Κρουαζέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Polo Ralph Lauren - Λεπτό, ελαστικό πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Twinset - Με λεοπάρ print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Toi & Moi - Λεπτή πλέξη με V-ντεκολτέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Rinascimento - Slip on - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. 'ALE - Με διακοσμητικά κουμπιά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.