ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Back to work: Τα μόνα παντελόνια που θα φοράς στο γραφείο αυτήν τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2023

Back to work: Τα μόνα παντελόνια που θα φοράς στο γραφείο αυτήν τη σεζόν
Instagram/zinafashionvibe
Τα 4 παντελόνια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε πρωί που ετοιμάζεσαι για το γραφείο

Ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά, τα σχολεία έχουν ανοίξει και η «πραγματικότητα» μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει. Το γραφείο πλέον έχει γεμίσει, όλοι έχουν επιστρέψει και μαζί τους το dress code. Με αυτά λοιπόν στο μυαλό και με την ζέστη του καλοκαιριού να μας αφήνει σιγά σιγά, το καθημερινό ντύσιμο για τη δουλειά μπορεί να αρχίσει να γίνεται μαρτύριο.

Δεν υπάρχει λόγος άγχους και νεύρων, εφόσον το look του γραφείου σου μπορεί να αποτελείται πλέον και από κομμάτια που θα φορέσεις ακόμα και στο Κυριακάτικο brunch. Ναι, με το quiet luxury να κυριαρχεί αυτή τη σεζόν παντελόνια, blazer, μπλούζες και πουκάμισα που φορούσαμε μόνο στη δουλειά, φοριούνται όλη μέρα, άρα μπορούμε να τα βρούμε πιο εύκολα στα καταστήματα και έχουμε περισσότερες επιλογές να τα συνδυάσουμε.

Για να μη χαθείς στις φθινοπωρινές επιλογές σου και να αγοράσεις κάτι που θα μείνει στην ντουλάπα σου τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα, σου φτιάξαμε μια λίστα με τα μόνα 4 παντελόνια που θα χρειαστείς φέτος στο γραφείο σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Κράτα σημειώσεις!

1. Αυτό με το φαρδύ μπαντζάκι

2. Αυτό που είναι δερμάτινο

3. Αυτό που είναι ίσιο

4. Αυτό που μοιάζει με ανδρικό

Δες στην παρακάτω gallery τα κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να κρατήσεις για πάντα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.