ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Hello September: 5 φθινοπωρινά κομμάτια για να «φρεσκάρεις» την ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Hello September: 5 φθινοπωρινά κομμάτια για να «φρεσκάρεις» την ντουλάπα σου
Instagram/juliesfi
Τα items που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου

Καλό μήνα είπαμε; Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης έκανε την εμφάνισή του και αισθανθήκαμε πως σιγά σιγά όλα αρχίζουν να ξαναβρίσκουν τους κανονικούς τους ρυθμούς. Η επιστροφή στην εργασία, το άνοιγμα των σχολείων, η ψύχρα το βράδυ και η περιστασιακή βροχή, όλα αυτά συνάδουν στην συνειδητοποίηση του φθινοπώρου.

Αν όμως έχεις κάπως «πέσει» ψυχολογικά λόγω αυτού και αναπολείς τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές μέρες, τότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα shopping therapy. Ναι, όσο cheese και αν ακούγεται μερικοί δεν μπορούν να μπουν τόσο εύκολα στο φθινοπωρινό κλίμα και μελαγχολούν, οπότε ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανεβάσεις τη σεροτονίνη σου έστω και για λίγο είναι τα ψώνια.

Υπάρχουν ήδη κάποια κομμάτια στα μαγαζιά που μπορούν να μπουν στην ντουλάπα σου και να την ανανεώσουν από τώρα, όσο και αν σου φαίνεται νωρίς. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 5 φθινοπωρινά κομμάτια, που είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο και σίγουρα θα τα φορέσεις πολύ και την υπόλοιπη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

1. Κόκκινο φόρεμα

2. Oversized τσάντα

3. Μπουκλέ jacket

4. Ίσιο τζιν παντελόνι

5. Μπαλαρίνες

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο hot κόκκινα κομμάτια του φθινοπώρου και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.