ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Hair Accessories: Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι πιο hot από ποτέ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Hair Accessories: Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι πιο hot από ποτέ
instagram/cassdimicco
Τα αξεσουάρ για τα μαλλία ολοκληρώνουν ένα look και το κάνουν εντελώς σημερινό

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν ένα outfit με την ελάχιστη προσπάθεια. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να σετάρεις ένα headband -μια στέκα δηλαδή- με το κολάν και το oversized φούτερ σου; Ξαφνικά όλο το σύνολο φαίνεται πιο σικάτο. Και ναι, ξαφνικά όλο και περισσότερα looks με αξεσουάρ για τα μαλλιά έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους στο Instagram feed μας.

Διαφαίνεται μια μεγάλη τάση, η οποία εκτός από το αισθητικό κομμάτι, παρέχει και μια πρακτικότητα. Δοκίμασε να αφήσεις τα μαλλιά σου άλουστα δύο μέρες και στη συνέχεια να αφήσεις κάτω. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν όμως τα πιάσεις πίσω με ένα στιλάτο κλάμερ ή τα δέσεις με μια παχιά κορδέλα, τότε μιλάμε για κάτι εντελώς άλλο, κάτι με πολύ στιλ, χωρίς κόπο. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε όλα εκείνα τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που θα γίνουν viral μέσα στη σεζόν και θα μας χαρίσουν ανέμελες,στιλάτες -και άλουστες- στιγμές.

1. Το headband

2. Ο φιόγκος

3. Το κλάμερ

4. Η κορδέλα

5. Το καπέλο

Δες στην παρακάτω λίστα τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.