ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Δερμάτινη φούστα: Η τολμηρή τάση που θέλεις να φορέσεις - 5 στιλάτα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Αυγούστου 2023

Δερμάτινη φούστα: Η τολμηρή τάση που θέλεις να φορέσεις - 5 στιλάτα looks
Instagram/tinvcb
Ξαφνικά όλοι στο εξωτερικό φοράνε δερμάτινη φούστα

Στην Ελλάδα ο καιρός ακόμα είναι ζεστός και θυμίζει καλοκαίρι, στις πιο βόρειες χώρες όμως το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά και τα looks έχουν προσαρμοστεί ανάλογα. Μέσα σε όλα αυτά τα όμορφα και φρέσκα outfits, διακρίναμε ένα κομμάτι που επαναλαμβάνεται συχνά και στιλιζάρεται με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η δερμάτινη φούστα βρίσκεται παντού.

Η δερμάτινη midi φούστα κάνει «μεγάλο χαμό» εκεί στον Βορρά. Είτε pencil, είτε ίσια, είτε σε γραμμή Α η δερμάτινη φούστα είναι το κατάλληλο κομμάτι για να μεταμορφωθεί η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σε φθινοπωρινή και στη συνέχεια χειμωνιάτικη. Μετά τα ελαφριά υφάσματα, όπως το βαμβάκι, το μετάξι και το λινό, έρχεται το -ψεύτικο μόνο- δέρμα και δίνει μια γραμμικότητα και στιβαρότητα στο look. Μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά κομμάτια, όπως πουκάμισα, γιλέκα, πλεκτά ή και κορμάκια, ενώ δημιουργεί μια αισθησιακή αύρα στο σύνολο. Παρακάτω θα δεις 5 looks με δερμάτινη φούστα που αγαπήσαμε, για να εμπνευστείς και να πειραματιστείς και εσύ μόλις βάλει λίγο ψύχρα. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω λίστα τα must have παλτό του 2023 και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.