ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Working girl: 7 κομψά κομμάτια που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Αυγούστου 2023

Working girl: 7 κομψά κομμάτια που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη
Instagram/zoeisabellakravitz
Τα 7 κομψά items που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο πιο γρήγορο και εύκολο

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελείωσε ακόμα, αλλά πολλοί από εμάς -ναι, εμάς- γυρίσαμε ήδη στο γραφείο και στην πραγματικότητα της πόλης. Μετά την χαλάρωση στις παραλίες και τα κοκτέιλς στα νησιώτικα σοκάκια, ήρθε η ώρα για τον πρωινό καφέ στη δουλειά και το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Πριν από αυτά όμως είσαι στο σπίτι σου και πρέπει να ντυθείς.

Αυτό το καθημερινό «μαρτύριο» του ντυσίματος για το γραφείο καλό θα είναι να λάβει ένα τέλος. Φυσικά και δε σου προτείνουμε να πας γυμνή στη δουλειά σου ή φορώντας ό,τι βρεις μπροστά σου, απλά με μερικά έξυπνα tricks θα καταφέρεις να δημιουργείς εύκολα και γρήγορα τα πρωινά σου σύνολα.

Ίσως αυτή τη στιγμή αυτό σου ακούγεται ουτοπικό, αλλά δεν είναι πίστεψέ μας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταφέρεις να έχεις στην ντουλάπα σου μερικά κομμάτια που ταιριάζουν -σχεδόν- με τα πάντα και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 7 κομψά κομμάτια και κάνε την ζωή σου ευκολότερη. Κράτα σημειώσεις!

1. Μεγάλη tote bag

2. Χρυσά ή ασημένια λεπτοκομμένα κοσμήματα

3. Μαύρο blazer

4. Λευκό πουκάμισο

5. Μαύρα loafers

6. Παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια

7. Καπαρντίνα

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα παπούτσια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.