ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Flower power: Φέρε την άνοιξη στον χειμώνα με αυτά τα στιλάτα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιανουαρίου 2024

Flower power: Φέρε την άνοιξη στον χειμώνα με αυτά τα στιλάτα looks
Instagram/hoskelsa
Florals for winter? Μα ναι, φυσικά!

Τα απλικαρισμένα λουλούδια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, το οποίο ξεκίνησε από πέρυσι. Θα λέγαμε ότι ταιριάζει περισσότερο στους ανοιξιάτικους μήνες, αλλά όπως είχε πει και το είδωλο Μιράντα Πρίσλεϊ στο The Devil wears Prada «Florals? For Spring? Groundbreaking!». Ναι, τα λουλούδια και η άνοιξη είναι «δίδυμο φωτιά», αλλά τα λουλούδια τον χειμώνα είναι απροσδόκητα ρομαντικά.

Δεν μιλάμε για floral prints, αυτά είναι συνηθισμένο να φοριούνται όλο τον χρόνο, απλά με διαφορετικές αποχρώσεις. Την άνοιξη τα πιο παστέλ, το καλοκαίρι τα πιο φωτεινά, το φθινόπωρο τα πιο γήινα και τον χειμώνα τα πιο ψυχρά. Τα απλικαρισμένα λουλούδια και ειδικά τα τριαντάφυλλα έχουν κατακλύσει κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Μπορούν να μπουν πάνω σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια, headpieces ή κοσμήματα. Είναι εδώ και είναι πολύ θηλυκά, γήινα και σύγχρονα. Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις αυτό το μεγάλο trend, τότε απλά ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με στιλάτα looks από τις «φίλες» μας στο Instagram και πειραματίσου.

Δες στην παρακάτω gallery τα ασημένια κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.