ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: 7 τρόποι για να φορέσεις τα kitten heels


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιανουαρίου 2024

Trend Alert: 7 τρόποι για να φορέσεις τα kitten heels
Instagram/jennywalton
Τα kitten heels το 2024 θα γίνουν τα must παπούτσια της χρονιάς

Αν κοιτάξουμε καλά τις τάσεις των παπουτσιών, η μόνη που θα δούμε να κάνει ένα ήσυχο ξεκίνημα και στη συνέχεια να έχει κατακλύσει βιτρίνες, δρόμους, συλλογές και social media είναι η τάση που θέλει τα kitten heels κατάλληλα για όλη την ημέρα. Αυτά τα σικάτα και κομψά παπούτσια, με τις μυτερές μύτες και το μικροσκοπικό τακουνάκι ήταν ξανά στο προσκήνιο τη δεκαετία του ‘90. Στη συνέχεια οι πιο φανταχτερές δεκαετίες, όπως των 00’s και των 10’s, τα «έκαναν στην άκρη» διότι δεν ταίριαζαν με τα υπόλοιπα trends της εποχής. Φέτος, όμως, με την άνοδο του office siren look, του quiet luxury και την επιστροφή στα πιο βασικά κομμάτια και χρώματα της γκαρνταρόμπας μας, είναι αυτό που χρειαζόμασταν.

Τα kitten heels το 2024 είναι άνετα, θηλυκά και προσαρμοσμένα στις καθημερινές ανάγκες της γυναίκας. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί με μια midi μάλλινη φούστα ή ένα tailored παντελόνι και το βράδυ με ένα mini φόρεμα ή ένα wide-leg παντελόνι. Αν θέλεις και εσύ να δεις μερικά updated looks για να πάρεις ιδέες και έμπνευση, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πειραματίσου!

Δες στην παρακάτω gallery τα γούνινα παλτό του χειμώνα και αγόρασε με έκπτωσ το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.