CELEBRITIES

Η Τζούλια Φοξ φοράει την ζώνη της ως top (00's comeback)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Δεκεμβρίου 2023

Η Τζούλια Φοξ φοράει την ζώνη της ως top (00's comeback)
GETTY IMAGES
Η Τζούλια Φοξ κάνει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο με το τελευταίο της look

Η Τζούλια Φοξ μας έχει συνηθίσει σε ακραία σύνολα, που προκαλούν το κοινό αίσθημα -όπως ο κορσές με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα- ή απλά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν αυτό που φοράει θεωρείται fashionable κατά κάποια έννοια. Η συγγραφέας του Down the Drain το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε ακόμα μια εμφάνιση, η οποία ήταν σίγουρα πιο «ήπια» από τις προηγούμενες, αλλά συγκέντρωσε ξανά τα βλέμματα.

Η Τζούλια Φοξ λοιπόν αποφάσισε να θυμηθεί τη δεκαετία των 00’s και συγκεκριμένα ένα micro-trend στο οποίο φορούσες τη ζώνη σου στο μπούστο, ακριβώς στο σημείο όπου τελείωνε το στράπλες μπλουζάκι ή φόρεμα. Φυσικά η Τζούλια το πήγε ένα βήμα παρακάτω και δεν έβαλε καν μπλουζάκι ή φόρεμα, απλά τοποθέτησε μια πολύ πλατιά ζώνη -απομεινάρι των 00’s- ως top bra.

Το υπόλοιπο σύνολο είχε σαφής επιρροές από τα 90’s, με το ξεπλυμένο καφέ jacket και παντελόνι, αλλά τα 00’s συνεχίζονται με το εξαιρετικά χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι της και τις τετραγωνισμένες μύτες στις μπότες. Τι νοσταλγία είναι αυτή; Είναι άραγε το Y2K ένα από τα αγαπημένα trend της Τζούλια; Μάλλον ναι.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS