ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Teenage nostalgia: Ένα Y2K όνειρο από την Blumarine και την Heaven by Marc Jacobs


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουλίου 2023

Teenage nostalgia: Ένα Y2K όνειρο από την Blumarine και την Heaven by Marc Jacobs
blumarine
Η συνεργασία της Blumarine με την Heaven by Marc Jacobs θα σου ξυπνήσει παλιές μνήμες σίγουρα

Η συλλογή της Blumarine με την Heaven by Marc Jacobs αποτελείται από 11 κομμάτια και είναι εμπνευσμένη -όπως είναι εμφανές από τη φωτογραφία- από την Y2K αισθητική. Παρουσιάζει τα best seller και από τα δύο brands, μαζί με ροζ στρατιωτικό print, κεντημένα τζιν tops όπως και jackets και φούστες που μπορούν να συνδυαστούν.

«Στα εφηβικά και κολεγιακά μου χρόνια, ερωτεύτηκα την Blumarine και την αισθητική της. Ήταν η απόλυτη έμπνευση για τη θηλυκή μόδα για εμένα. Θυμάμαι ότι ποθούσα τις διαφημίσεις της Blumarine. Υπήρχε κάτι πολύ δυνατό στον τρόπο που το brand απεικόνιζε τις γυναίκες και αισθάνθηκα αυτόματα πολύ συγκινημένος από αυτές τις εικόνες. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παραλληλισμοί ανάμεσα στη Blumarine και τον Marc Jacobs, τότε και τώρα και νομίζω πως αυτή η συλλογή είναι η λογική συνέχεια και για τους δύο μας» είπε η Άβα Νιρούι, η creative director της Heaven by Marc Jacobs.

Η συλλογή λανσαρίστηκε με μια καμπάνια φωτογραφημένη από την Πέτρα Κόλινς, με στιλίστρια την Ρωσίδα στιλίστρια και μοντέλο Λότα Βόλκοβα και με ένα cast από διαφορετικά μοντέλα. Το σκηνικό ήταν ένα αμερικάνικο σχολείο, με αποτέλεσμα η καμπάνια να αποπνέει νεανικότητα, φρεσκάδα και αυτοέκφραση.


«Ήμουν ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το project και πέρασα πολύ όμορφα δημιουργώντας αυτή την ειδική συλλογή που ενώνει τις ταυτότητες της Blumarine με της Heaven by Marc Jacobs. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι ένα κόσμημα και πραγματικά αντανακλά το σημερινό ρεύμα, ισορροπεί την ευκολία και το coolness με τον πιο θηλυκό και ανάλαφρο τρόπο» αναφέρει ο Νικόλα Μπρονιάνο, ο creative director της Blumarine.

Πηγή: fashionnetwork

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.