CELEBRITIES

Η Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε το πιο αμφιλεγόμενο παντελόνι όλων των εποχών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουλίου 2023

Η Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε το πιο αμφιλεγόμενο παντελόνι όλων των εποχών
Shutterstock/Splashnews
Όταν οι άλλοι φοράνε jorts ( δηλαδή τζιν σορτς), η Τζίτζι Χαντίντ επαναφέρει το κάπρι τζιν παντελόνι

Το κάπρι παντελόνι, μια «πονεμένη ιστορία», όχι από την αρχή της όμως. Το κάπρι παντελόνι ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ‘50 με την Όντρεϊ Χέπμπορν να το κάνει τάση και να φοριέται από πολλές ακόμα σικάτες γυναίκες της εποχής με πόλο μπλουζάκια, κοντά πουκάμισα ή ακόμα και μαγιό. Το «πρόβλημα» άρχισε όταν στο τέλος της δεκαετίας του ‘90 και στις αρχές των 00’s αυτό το κομψό παντελόνι πήρε τον λάθος δρόμο και έγινε τζιν, cargo και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Λατρεύτηκε βέβαια από πολλές celebrities της εποχής όπως η Ριάνα, η Μπιγιονσέ και η Άσλεϊ Τίσντεϊλ. Το 2023 όμως αυτή που -μάλλον- προσπαθεί να επαναφέρει αυτό το αμφιλεγόμενο trend δεν είναι άλλη από το supermodel Τζίτζι Χαντίντ.

Η Τζίτζι βγήκε στην Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα γενέθλια φίλης της και αποφάσισε να μας σοκάρει φορώντας ένα κάπρι τζιν παντελόνι, το οποίο είχε ακόμα και την πολλή χαρακτηριστική ραφή μπροστά. Οι αναμνήσεις χτύπησαν κόκκινο και κρύος ιδρώτας έκανε την εμφάνισή του. FYI το συγκεκριμένο κάπρι είναι από τη συλλογή του Jacquemus, ονομάζεται Le Raphia "Le de Nîmes Alca" Jeans και αυτή τη στιγμή πωλείται στα 315 ευρώ. Το μοντέλο συνδύασε το κάπρι της με ένα κλασικό μαύρο tank top, μικροσκοπικά μαύρα γυαλιά ηλίου, kitten heel mules, μαύρη σφιχτή ζώνη στη μέση, χρυσές αλυσίδες στον λαιμό, χρυσά σκουλαρίκια και μια μικρή μαύρη τσάντα που την πέρασε χιαστή στον κορμό της. Πόσο Y2K σε μια εικόνα;

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν δούμε άλλους δύο τρεις celebrities με κάπρι τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα μεγάλο comeback. Μέχρι όμως, τότε μπορούμε να ελπίζουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.