ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

O Δημήτρης Γιαννέτος έκανε το πιο καλοκαιρινό χτένισμα στη Τζίτζι Χαντίντ


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2023

O Δημήτρης Γιαννέτος έκανε το πιο καλοκαιρινό χτένισμα στη Τζίτζι Χαντίντ
Instagram/@ Dimitris Giannetos
Ο Δημήτρης Γιαννέτος μόλις επιμελήθηκε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα για το καλοκαίρι

Ο hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, έχει κατακτήσει το Χόλυγουντ και την καρδιά πολλών διάσημων κυριών που τον εμπιστεύονται για τις αλλαγές των μαλλιών τους τόσο τις πιο ριζικές όσο και τις πιο απλές. Έχει επιμεληθεί τα hair looks celebrities, όπως η Αμάλ Κλούνεϊ, η Μέγκαν Φοξ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Εύα Λονγκόρια, η Μαρία Μενούνος και τώρα στην λίστα του προστέθηκε και η αγαπημένη μας Τζίτζι Χαντίντ.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες με την Τζίτζι Χαντίντ από το Παρίσι. Το διάσημο μοντέλο ποζάρει με υπέροχα κατάξανθα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν και δείχνει να έχει μπει σε καλοκαιρινό mood. Το κλειδί στο χτένισμα είναι ο έντονος ο όγκος αλλά και η ανέμελη διάθεση που έχουν οι άκρες. Τίποτα στιλιζαρισμένο, τίποτα «βαρύ». Το αποτέλεσμα sexy, θηλυκό και cool.

Το απόλυτο όμως μυστικό για τέλειο όγκο κρύβεται σε αυτή τη συνήθεια που δεν απαιτεί καθόλου χρόνο ή κόπο. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου ξεκίνησε από τις άκρες προς τη ρίζα και επέμενε. Δοκιμάσε να αναποδογυρίσεις το καφάλι σου και κράτησε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών. Αν χρειάζεται πράσθεσε στα μαλλιά σου προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο.

Είναι ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις πάντα και τα μαλλιά σου για να αποκτήσουν πλούσιο όγκο στη στιγμή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.