ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις λεπτά και αραιά μαλλιά; Αυτό είναι το κούρεμα που πρέπει να κάνεις


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2023

Έχεις λεπτά και αραιά μαλλιά; Αυτό είναι το κούρεμα που πρέπει να κάνεις
Instagram/@bizceizleyin
Το ιδανικό κούρεμα για λεπτά και αραιά μαλλιά

Αν και εσύ έχεις αραιά μαλλιά και σκέφτεσαι να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο, εμείς σου έχουμε το πλέον κατάλληλο κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσεις. Όλοι οι hair experts συμφωνούν ότι τα λεπτά μαλλιά μπορούν να δείχνουν πιο πλούσια, αρκεί να επιλέξεις το σωστό κούρεμα.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν το τέλειο κούρεμα για λεπτά μαλλιά.Το καρέ είναι το τέλειο κούρεμα για τα λεπτά και αραιά μαλλιά. Με μερικές στρατηγικές ψαλιδιές, μπορεί να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα.

Tους τελευταίους μήνες πολλές αγαπημένες μας σταρς επιλέγουν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους και όπως φαίνεται έχουν πάρει την καλύτερη απόφαση. Πρώτα η Scarlett Johansson που πόζαρε στο κόκκινο χαλί με ένα bob, ανάλαφρο και τέλειο για το καλοκαίρι. Αυτό το trend ακολούθησε και η Cara Delevingne η οποία το συνδύασε με μια φράντζα αλλά και η Emma Stone.

Τα καρέ έχει πολλές εκδοχές και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την αγαπημένη σου. Είτε ένα απλό με φράντζα, είτε ένα μακρύ καρέ με πολύ ελαφρύ φιλάρισμα περιμετρικά που δίνει την αίσθηση του όγκου στα μαλλιά ή ένα ασύμμετρο καρέ με μακριές μπροστινές τούφες.

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.