ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι έκανε την τέλεια αλλαγή στα μαλλιά της - Ιδανική για γυναίκες άνω των 50


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2023

Η Μόνικα Μπελούτσι έκανε την τέλεια αλλαγή στα μαλλιά της - Ιδανική για γυναίκες άνω των 50
GettyImages
Η Μόνικα Μπελούτσι ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της και η επιλογή της για ακόμη μία φορά τη δικαίωσε

H Μόνικα Μπελούτσι κάνει τις ωραιότερες αλλαγές και ξέρει καλά πώς να αναδεικνύει τα μεσογειακά της χαρακτηριστικά. Οι αλλαγές αυτές ποτέ δεν είναι ριζικές αφού έχει βρει τα τελευταία χρόνια το signature beauty look της αλλά με μικρές πινελιές καταφέρνει να ανανεώσει και να φρεσκάρει την εικόνα της.

Εν όψει του καλοκαιριού, θέλοντας να φωτίσει λίγο παραπάνω το προσωπό της, η Ιταλίδα ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας και το αποτέλεσμα δείχνει τόσο φυσικό επάνω της. Το νέο της χρώμα είναι σαν κάθισε στον ήλιο και τα μαλλιά της «άνοιξαν». Αποχωρίστηκε (πιστεύουμε για λίγο) το βαθύ σοκολατί και υποδέχτηκε το καλοκαίρι με την τέλεια αλλαγή.

Jenny.Gr
GettyImages

Οι ανταύγειες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξεις τα μαλλιά σου αν δεν σου αρέσουν οι δραστικές αλλαγές. Οι φωτεινές ανταύγειες μάλιστα μπορούν να γλυκάνουν το πρόσωπο και να δώσουν την ζωντάνια που θες στο χρώμα των μαλλιών σου. Το hair look της Μόνικα ταιριάζει αναμφίβολα σε κάθε γυναίκα άνω των 50 καθώς από τη μία τις φωτίζει και κάνει την εμφάνισή τους πιο νεανική.


Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.