ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Εκπτώσεις alert: 5 luxury κρέμες προσώπου που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις alert: 5 luxury κρέμες προσώπου που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου
Instagram/@ Allana Davison
Οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προσθέσεις στη συλλογή σου κρέμες που ήθελες πάντα να δοκιμάσεις

Εκπτώσεις σημαίνει beauty αγορές αλλά έξυπνες beauty αγορές. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να φτιάχνω την shopping list μου με όλα εκείνα τα καλλυντικά που μου έχουν τελειώσει και θέλω σίγουρα να ανανεώσω αλλά και με τα high end skincare (κυρίως) προϊόντα που θέλω να δοκιμάσω. Και πίστεψέ με είναι αρκετές οι κρέμες προσώπου που θέλω να προσθέσω στο νεσεσέρ μου (όπως και εσύ!)

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η επιδερμίδα έχει ανάγκη από βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και μια κρέμα με τα κατάλληλα συστατικά θα χαρίσει φρεσκάδα και ανανέωση στο πρόσωπο. Αν θέλεις λοιπόν να προσφέρεις extra pampering στην επιδερμίδα σου και να κάνεις ένα πιο luxury δώρο στον εαυτό σου, σου έχουμε τις καλύτερες κρέμες της αγοράς. Συνδυάζουν βελούδινη και μεταξένια υφή και πολυτέλεια.

Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις πιο αγαπημένες μας luxury κρέμες και οι εκπτώσεις θα σε κάνουν να τις αποκτήσεις άμεσα.

1. La Mer de La Mer - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η ενυδατική κρέμα της La Mer από όπου ξεκίνησαν τα πάντα. Αυτή η πολυτελής πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική υγρασία, βοηθώντας στην επούλωση της ξηρότητας. Η επιδερμίδα αισθάνεται βελούδινη στο άγγιγμα, ελαστική και απαλή. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά. Ξεκλειδώστε τη δύναμη μίας λαμπερής μεταμόρφωσης, μέρα και νύχτα.

2. Dior Capture Totale Super Potent Rich Creme - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H Capture Totale Super Potent Rich Creme είναι η κρέμα που τυλίγει το δέρμα με άνεση και το θρέφει έντονα. Η αναζωογονητική υφή της Super Potent Rich Creme είναι πλούσια και θυμίζει γαλάκτωμα: θρέφει το δέρμα εις βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Η σύνθεση της Rich Creme συνδυάζει τη βιοκυτταρική τεχνολογία με ένα γαλλικό εκχύλισμα ελαίου παιωνίας για έντονη επανόρθωση του δέρματος.

3. Lancôme Absolue Soft Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μια ωδή στο Τριαντάφυλλο Lancôme που, μέσα από τη γαλλική δεξιοτεχνία, επανερμηνεύεται με συναρπαστικό τρόπο. Η εξειδίκευση της Giselle στις πολυδιάστατες κατασκευές βοήθησε το Τριαντάφυλλο της Lancôme Absolue να αναγεννηθεί και να μεταμορφωθεί σε πραγματικό κόσμημα.

4. Sisley Velvet Nourishing Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η Velvet Nourishing Cream με λουλούδια Σαφράν συνδυάζει ευχαρίστηση και αποτελεσματικότητα αποκαθιστώντας την άνεση και την ομορφιά του δέρματος .

5. Shiseido Essential Energy Hydrating Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ενυδατική κρέμα, με ελαφριά και απαλή υφή, που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.