ΣΤΙΛ

Η Φλόρενς Πιου, με το πιο λάθος παπούτσι του κόσμου, στην ωραιότερη εμφάνισή της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουλίου 2023

Η Φλόρενς Πιου, με το πιο λάθος παπούτσι του κόσμου, στην ωραιότερη εμφάνισή της
GETTY IMAGES
Για ακόμα μια φορά η Φλόρενς Πιου απέδειξε ότι η διαφορετική ματιά και η τόλμη είναι κύρια συστατικά ενός επιτυχημένου look

Η Φλόρενς Πιου μας έχει συνηθίσει σε μερικά iconic looks και ειδικά όταν συνεργάζεται με τον οίκο μόδας Valentino και τον αγαπημένο της Πιέρ Πάολο Πίκολι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μωβ outfit στο Φεστιβάλ της Βενετίας ή την διάφανη maxi φούστα με το crop φούτερ και φυσικά το απίθανο look στο Met Gala; Κανείς. Ε λοιπόν για ακόμα μια φορά αυτό το φρέσκο fashion icon με την μοντέρνα ματιά και αισθητική έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση στο show Υψηλής Ραπτικής του Valentino.

Η ηθοποιός έφτασε στο Château de Chantilly -ένα κάστρο λίγο έξω από το Παρίσι- με ένα αέρινο, διάφανο, λιλά φόρεμα που έκλεψε τα βλέμματα. Η πλάτη ήταν έξω με έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο και οι ώμοι καλύπτονταν από βολάν, ενώ όντας οπαδός του free the nipple δεν φόρεσε κάτι για να τις καλύψει και σέταρε το μαύρο στρίνγκ της με τις μαύρες πανύψηλες πλατφόρμες της. Η Φλόρενς ολοκλήρωσε το elevated looks της με μια μαύρη τσάντα, δύο δαχτυλίδια και πολλά διαφορετικά σκουλαρίκια.

Το look μας άρεσε ακραία, αλλά γιατί αυτό το παπούτσι; Γιατί;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.