CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν και το τσαντάκι-παπούτσι της πήγαν γήπεδο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Δεκεμβρίου 2023

Η Κιμ Καρντάσιαν και το τσαντάκι-παπούτσι της πήγαν γήπεδο
GETTY IMAGES
Γιατί αν δεν παινέψει τον αγαπημένο της φίλο Ντέμνα, θα πέσει να την »πλακώσει»

Όλοι γνωρίζουμε την Κιμ Καρντάσιαν και τις εκκεντρικές εμφανίσεις της -οκ, όχι τόσο εκκεντρικές όσο της Τζούλια Φοξ- όπως και την παλιά, κλασική αγάπη της για τις τσάντες. Φυσικά, όπως στις περισσότερες γυναίκες, της αρέσουν οι διαχρονικές τσάντες, όπως η Birkin της Hermès ή η Saddle bag της Dior, αλλά η Κιμ έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στις πιο extreme και παράξενες.

Αυτή τη φορά η Κιμ αποφάσισε να δείξει το εκκεντρικό της γούστο και την επιστροφή στην Balenciaga era της, στο γήπεδο σε έναν αγώνα των Lakers. Κάνοντας έκπληξη στον γιο της με εισιτήρια για τον αγώνα, η Κιμ έκανε έκπληξη και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους με το look της και την τσάντα της, που μόνο σαν τσάντα δεν έμοιαζε.

Η celebrity πήρε «έμπνευση» για το σύνολό της κατευθείαν από την πασαρέλα, αφού ό,τι φορούσε είχε περπατηθεί με το ίδιο ακριβώς σετάρισμα στην Fall/Winter 2024 πασαρέλα του Balenciaga. Το αστραφτερό τσαντάκι της, που έμοιαζε με την signature γόβα του Balenciaga, έκλεψε τις εντυπώσεις και φωτογραφήθηκε περισσότερο και από αυτήν. Μάλλον λάθος επιλογή, αλλά η Κιμ κάνει ό,τι μπορεί για να φαίνεται και πάλι στο πλεύρο του Ντέμνα Γκβασάλια, του creative director του Balenciaga, μετά από την απόρριψη που του έριξε όταν ο οίκος είχε μπλεχτεί στο σκάνδαλο του 2022.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.