CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι ή δεν είναι η πρωταγωνίστρια; Θα έχει πρώτο ρόλο σε ταινία του Netflix


JTeam

28 Νοεμβρίου 2023

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι ή δεν είναι η πρωταγωνίστρια; Θα έχει πρώτο ρόλο σε ταινία του Netflix
Η Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «The Fifth Wheel» του Netflix 

Η Κιμ Καρντάσιαν θα είναι πρωταγωνίστρια στο «The Fifth Wheel» του Netflix, γιατί μπορεί. Κι όχι απλώς θα είναι πρωταγωνίστρια, αλλά θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής της ταινίας, που διεκδικήθηκε από πολλά στούντιο και αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες πωλήσεις μετά την απεργία της SAG-AFTRA.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν η συγγραφέας, Πόλα Πελ και η κωμικός Τζανίν Μπρίτο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες. Το υπόλοιπο καστ της ταινίας, επίσης δεν έχει ανακοινωθεί.

Η Κιμ, η έμπειρη επιχειρηματίας πίσω από την εταιρεία Skims και ριάλιτι σταρ, έχει ασχοληθεί ξανά με τον κόσμο της ψυχαγωγίας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία.

Πρόσφατα, υποδύθηκε τη «Siobhan Corbyn» στην 12η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «American Horror Story» του FX, με την Έμμα Ρόμπερτς. Ακόμη, έδωσε τη φωνή της στην ταινία «PAW Patrol» το 2021 και στο σίκουελ «The Mighty Movie» μαζί με τα δύο της παιδιά, Νορθ και Σεντ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.