ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κιμ Καρντάσιαν σαν μοντέρνο pin-up στη Xmas καμπάνια της Skims


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Νοεμβρίου 2023

Η Κιμ Καρντάσιαν σαν μοντέρνο pin-up στη Xmas καμπάνια της Skims
Instagram/skims
Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώθηκε ξανά με την Νάντια Λι Κοέν πίσω από τον φακό

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από όταν η Κιμ Καρντάσιαν με το brand εσωρούχων της Skims συνεργάστηκε με την Swarovski για μια εξαιρετικά λαμπερή συλλογή. Η Κιμ όμως δεν κοιμάται ποτέ -λογικά πάντα- και μας παρουσίασε ακόμα μια δουλειά με retro αισθητική.

Η Skims έβγαλε την εορταστική σειρά της και η Κιμ δεν μπορούσε να αφήσει αυτή την καταναλωτική περίοδο να περάσει και να μην τη χρησιμοποιήσει για μεγαλύτερη προβολή. Προφανώς και καλά έκανε και μας παρουσίασε μια εκπληκτική καμπάνια με πρωταγωνίστρια αυτή και φωτογράφο την Νάντια Λι Κοέν, με την οποία είχαν συνεργαστεί και στη φωτογράφιση του CR Fashion Book.

Η νέα αυτή καμπάνια θέλει την Κιμ να μεταμορφώνεται σε ένα μοντέρνο pin-up girl, δείχνοντας κομμάτια της χριστουγεννιάτικης συλλογής σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από παλιά περιοδικά. Η retro αισθητική ξεχειλίζει από παντού και μας αρέσει πολύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.